Vreau o dragoste matură, în care nu e loc de jocuri și intrigi ieftine

Suntem diferiți. Uneori, este dificil cu noi, uneori este foarte greu să iubești, iar uneori este chiar imposibil. Dar în loc să jignim, să urâm, să aruncăm cu reproșuri sau să ne îndepărtăm unul de altul, cel mai bine este să fim acolo.

Eu sunt femeia care a obosit de toate aceste jocuri cu sentimentele, de toate aceste emoții false, de toate aceste încercări de a demonstra ceva sau pur și simplu de a scăpa de probleme. De îndată ce apar primele dificultăți la orizont, o persoană slabă de fire alunecă. Nu ar fi mai potrivit să știm să rămânem alături la bine și la rău, cu bune și rele?

Azi îmi doresc o dragoste matură. O dragoste în care să creștem și să ne dezvoltăm împreună. O dragoste care sprijină și motivează. În care rămâi fidel și loial partenerului. O iubire care inspiră să fii mai bun ca ieri.

Astăzi, sunt gata să dau totul. Sunt gata să ofer 100% dragoste, să dau tot doar ca relația să funcționeze. Și eu, la rândul meu, am nevoie de o dragoste în care să ne putem asculta și auzi cu omul drag, în care să ne înțelegem, dar nu să ne judecăm. Vreau o dragoste în care să nu avem nevoie să ținem evidența greșelilor reciproce, dar să ne iertăm și să ne protejăm.

Îmi doresc o dragoste matură

O iubire care întotdeauna să fie sinceră, răbdătoare și fără constrângere. Vreau o relație în care să existe sinceritate și căldură între noi. Dacă ceva nu ar merge bine, aș vrea să vorbim despre asta unul cu celălalt, nu unul despre celălalt.

Tu vei fi bărbatul care nu va depinde de mine pentru a se simți iubit. Vreau să crești și tu alături de mine, dar complet liber și independent. Vreau să-ți fie ușor cu mine, să respiri liber, astfel încât să știi că nimeni nu îți va tăia aripile.

Nimeni nu te va opri din zborul tău. Pentru că tu vei fi un bărbat liber, liber să visezi și să-ți atingi obiectivele. Iar toate rezultatele și succesele tale nu vor fi decât o bucurie pentru mine.

Dacă într-o relație nu există libertate, aceasta nu este iubire. Dacă nu putem fi liberi unul de celălalt, să respirăm propriile gânduri și vise, propriile emoții și sentimente, aceasta nu este iubire. Vreau o dragoste în care ambii să putem să trăim profund, știind că nu suntem singuri, dar în același timp suntem liberi.

Vreau o relație în care amândoi să ne simțim în siguranță, să ne susținem necondiționat visele, să fim suficient de maturi ca să luptăm pentru dragostea noastră și să ne ajutăm reciproc pentru ceea ce suntem, decât să urmărim un ideal – fantomă al iubirii.