Voi fi cu acel om, alături de care îmi va fi bine. Pe restul promit să-i visez

Nu vreau iubiri pe jumătate. Nu le mai vreau. Am avut, am trăit așa ceva, am suferit și nu mai îndrăznesc să repet. Mi-am promis să fiu doar alături de omul pentru care să vreau să trăiesc. Mi-am promis să nu promit nimic altcuiva. Felul nostru de a fi să vorbească pentru noi, lumina din ochii noștri, mâinile noastre. Eu în cuvinte după care nu vine nimic nu mai cred. Eu în bărbați falși nu mai cred. Eu voi iubi un singur om și pe restul promit să-i visez.

Asta e. Până la urmă, trăiești povești de viață și de dragoste, te arzi de la ele, suferi și abia după aia vine momentul cheie în care trebuie să decizi: continui așa sau o iei de la zero, dar altfel. Dacă vrei neapărat, poți să fii alături de mulți bărbați, dar nu e garanție că lângă fiecare te vei simți tu. Pentru unii vei ceda, altora le vei oferi sufletul pe tavă și din cauza celorlalți vei suferi. Prea puțini vor găsi timp, motive și dorință să te privească dincolo de plăceri. Pe ei să-i păstrezi aproape. Cu așa fel de oameni să fii.

Voi trăi liber și voi găsi putere și zâmbet în fiecare zi. Voi avea plăcerea să mă simt bine doar alături de un om corect. Voi face la rândul meu fericită pe acest om. Nu voi ține cont de alții. Lor le voi zâmbi, le voi răspunde și le voi întoarce spatele. Ah da, și promit să-i visez.

Voi fi cu acel om, alături de care îmi va fi bine. Pe restul promit să-i visez. – citat cu autor anonim.

Foto: suete.ro