Voi, femeile, aveți nevoie de îngeri. De bărbați-îngeri

I-ai spus într-o dimineață frumoasă „ia-mă de mână și nu-mi da drumul niciodată.” L-ai îmbrățișat puternic, de parcă ai vrut să te contopești cu suflarea lui. I-ai sărutat gura și ți-ai oferit toată fericirea unei iubiri comune. Și ai fost sigură că nu dai greș. Și ai înțeles că el e omul pe care atât de mult îl căutai. Simțeai în adâncul tău că acest bărbat e unic, el a fost alături de tine mai mareu, el ți-a vegheat visurile și poveștile de viață, el te-a apărat de toate grijile și a stat lângă tine în momente grele. Știi că el e îngerul tău.

Voi, femeile, aveți nevoie de îngeri. De bărbați-îngeri. De surse de încredere și aducători de liniște. Inima voastră ar bate pentru cineva care să poată avea grijă de voi, deși ați putea avea și singure. Aveți nevoie de bărbați care să vă ridice de jos în momente dificile și să vă înalțe cu aripi de iubire și lumină spre o împlinire comună. Vă doriți un om care să vă înțeleagă, să poată păzi dragostea voastră și să fie suficientă prezența lui, ca să știți că totul va fi bine. Alături de el vreți să fiți sigure că prezentul e trăit cu o fericire maximă și că viitorul e la fel de sigur ca prezentul.

Voi, femeile, vă doriți mereu un bărbat puternic, cu un caracter puternic, un bărbat educat și tandru, unul plin de bunătate și vorbe bune. Dar și mai mult vă doriți un bărbat care să vă ofere încredere și siguranță. Pentru că vine o zi când toate lucrurile nu vor conta și toate gesturile se vor repeta și atunci veți aștepta un bărbat simplu, dar al vostru. Un bărbat care să vă protejeze lumea și dorințele, unul care să ofere certitudinea unui prezent și convingerea unui viitor frumos. Unul care să aibă grijă de casa voastră și de copiii voștri. Vreți un bărbat-înger, plin de lumină în suflet și păstrător de iubire în fiecare clipă.