Viața fără așteptări – descoperirea care mi-a schimbat viața!

Mulți oameni deja trăiesc această stare, pentru cineva este un ceva firesc, dar pentru mine a fost o descoperire. Nu mă așteptam la un asemenea efect.

Am încetat să aștept ceva… Imediat în acel moment mi-a fost atât de ușor pe suflet, de parcă simțeam că încep să trăiesc din nou. Până atunci doar mă gândeam cum să trăiesc şi uite într-un moment dat chiar am început să o fac.

Am încetat să aștept ceva de la alţii – poate voi fi apreciată, poate vor face ceva pentru mine, poate vor fi mai buni cu mine. Am încetat să am așteptări de la partener – poate mă va înțelege şi va face ceea ce-mi place mie, poate mă va iubi și mai mult.

Am încetat să aștept bani – am acceptat banii pe care îi am şi nu mă mai torturam cu întrebarea: cum să-mi schimb situația financiară? Pur și simplu am înțeles că atunci când voi fi pregătită, vor apărea şi resursele. Acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit, în cel mai bun mod şi cel mai potrivit loc pentru mine.

Am încetat să aștept sau să cer ceva de la viață – aveam sentimentul că fac atât de multe și nu-mi merge, iar cineva nu face nimic și are  rezultate.

Am încetat să aștept că mâine totul va fi minunat și nu vor mai exista probleme. Copilul din mine îşi dorea liniște, iar omul matur a conștientizat că pacea și liniștea este în interior, nu în absența problemelor.

Am încetat să aștept ceva… Înainte pentru mine era foarte important să existe doar lucruri bune, fericite. Dar în interior exista frica că se va întâmpla ceva căruia nu-i voi putea face faţă: nu aveam încredere în mine. Am lăsat deoparte așteptările față de viitor. Mi-am spus: “Fie ce-o fi. Totul se va întâmpla în cel mai bun mod pentru mine”.

Totul este simplu – am încetat să controlez şi să vreau să știu totul. Am eliberat toate așteptările.

Acum simt cum curge viața prin mine, trăiesc prezent, sunt fericită acum!

Sursa :