Viața este un fenomen prea “viu”, ca să nu vrei să o trăiești

Deschide ochii. Ești aici și acum și ești în viață.

Este imposibil să încerci să ignori viața. Ea este extrem de schimbătoare, dinamică și complexă.

Viața a fost creată și acordată ție personal. Privește diversitatea de forme și culori care te înconjoară. Aruncă o privire spre toate persoanele dragi care îți sunt alături. Anume ei te inspiră și te motivează.

Bucură-te de prezenta persoanelor care te susțin și te iubesc necondiționat. Aceste relații sunt un dar de neprețuit.

Viața este prea “vie”, ca să nu o trăiești. De asemenea, ea este extreme de înțeleaptă, ceea ce face imposibil să nu o observi.

Trebuie să trăiești conform unui principiu simplu, dar esențial: “Dacă ești în viață, lasă-te pătruns de acest sentiment.”

Pe această Planetă vei fi nevoit să îți exprimi emoțiile, pentru că toate tentativele de a te lipsi de ele vor fi inutile. Câte straturi de piele nu ai avea – realitatea ți le va scoate, vei dori tu acest lucru ori nu.

Când vei cunoaște iubirea, vei fi copleșit de lacrimi și nerăbdarea. Apoi va urma compasiunea și recunoștința. Însă aceste sentimente vor fi însoțite de frică și anxietate.

Viața te va face vulnerabil. Nu vei fi niciodată ideal. Ești în stare să simți și să conștientizezi că trăiești. Ești multilateral, câteodată o enigmă pentru tine însuți.

Ia loc și meditează în liniște. Uită-te la lucrurile pe care le ai. Privește-le prin prisma momentului. Tot ce vezi în jur te reprezintă. Ești o parte din lume, dar ești și tu la rândul tău un creator.

Viața se așteaptă trăită. Nu te speria. Nu te panica. Măreția experienței existențiale nu este făcută să te înfricoșeze, ci să te inspire.

Deschide ochii. Ești aici și acum și ești în viață.