Vei ști sigur că el este bărbatul potrivit în aceste momente importante

În teorie totul pare frumos. El este partenerul perfect, această relație este exact ce căutai, acest prezent are toată motivele să te facă fericită. Doar că realitatea de multe ori demonstrează și cealaltă latură a interacțiunii, a dorinței, a atașamentului.

Îți dai seama că alături de tine este persoana potrivită atunci când trăiești realitatea, trăiești cu acest om, ești parte din poveste și știi că totul se întâmplă corect, frumos, asumat. Știi că el este omul tău în aceste momente importante.

De exemplu, atunci când comunicați despre lucruri serioase, complicate chiar, despre detalii care depășesc iluzia și farmecul clipei. Vorbești despre valori și lucruri care te reprezintă, despre trecut și răni emoționale, despre limite.

Atunci nu vor conta promisiunile, cuvintele siropoase. Va conta reacția acestui om, felul în care se raportează la acest trecut, la aceste traume, la prezent și viitor. Un bărbat iubitor și asumat te va asculta și îți va înțelege povestea.

Mai mult decât atât, va căuta să te descopere cu adevărat, să explice și să vină cu soluții. Nu va lăsa loc de interpretări, va fi sincer și corect. Vei ști cât de important este să nu ascunzi sub preș lucruri care nu sunt pe plac.

Vor fi și probleme

Inevitabil pot apărea tensiuni, necunoscute, situații riscante, atunci când va fi testată capacitatea de a trece cu înțelepciune peste conflict. Îți vei da seama că alături de tine este partenerul potrivit atunci când vei admira felul său de a depăși problemele.

Nu va da vina pe tine, nu te va judeca pentru lucruri complicate și nu va deveni defensiv. Va rămâne aproape, își va asuma partea lui de vină, rolul său în această relație, îți va transmite acea energie pozitivă, când îți va spune: „totul va fi bine”.

Apoi va acționa. Va dori să depășiți cu înțelepciune problemele, conflictele, crizele emoționale. Să învățați lecțiile potrivite din aceste momente complicate. Te va motiva să nu cedați în fața greutăților, pentru că aveți atât de multe motive să reușiți.

El va fi aproape, atunci când te vei simți prost și când îi vei cere ajutorul. Vei ști că te poți baza oricând pe acest om. El este persoana care îți oferă acea stare de siguranță, când totul pare să se prăbușească în lumea ta.

El va fi empatic și grijuliu cu tine, chiar dacă de multe ori vei reuși totul singură. E vorba despre atitudinea sa, despre felul în care abordează o situație, despre modul în care îți asigură o stare de bine, de liniște, acea armonie.

Îți va fi greu uneori, dar în sinea ta vei ști că lucrurile se vor rezolva

Pentru că ai un om de încredere lângă tine. Iată de ce nu îți va fi frică să-i vorbești despre viitor, despre o viață în doi. El îți va confirma așteptările, va veni cu un plan al vostru, va avea grijă să nu distrugă acest prezent.

Îi va păsa: de tine, de relație, de povestea voastră. Pentru el vor conta detaliile, răspunsurile, dovezile de iubire. Va conta să te știe fericită alături de el. Viața este imprevibilă, pot apărea atât de multe situații, teste gratuite a fidelității, a atașamentului.

El va trece cu încredere de aceste teste, îți va demonstra în fiecare zi că este un bărbat de încredere, asumat, conștient de valoarea relației. El nu va pleca de lângă tine, indiferent de orice.

© De Vorbă cu Tine