Vei pierde o femeie puternică, dacă….

Vei pierde o femeie puternică dacă vei deveni de neînțeles pentru ea.

O femeie puternică nu are timp să alerge după oameni care mereu aleargă după vise. Ea nu caută pe cineva cu care să-şi piardă timpul dacă vede că acea persoană nu vrea să petreacă acel timp cu ea. Ea nu este nepoliticoasă sau mândră, ci doar îşi protejează inima. A fost rănită de prea multe ori, deci nu o pierde.

Vei pierde o femeie puternică dacă îţi vei ascunde emoţiile.

Ea nu consideră acest lucru o manifestare a puterii. Ea te consideră cel mai minunat om atunci când ţie nu îţi este frică să te deschizi şi pur şi simplu să fii tu însuţi. Ea nu vrea să se piardă în a ghici ce simţi tu, ci doar vrea să trăiască tot ce tu îi poţi oferi în realitate. Ea este atât de absorbită de viaţă, încât nu vrea alături de ea pe cineva rătăcit în această lume.

Vei pierde o femeie puternică dacă nu o respecţi.

Ea e acea care ştie ce e respectul şi anume respect va cere de la tine. Ştie ce înseamnă tăcerea şi observaţiile spuse cu tact.

Vei pierde o femeie puternică dacă pur şi simplu o vei lăsa să plece.

Ea nu e ca celelalte. Se va întoarce la tine. Simplu. Fără dramă. Dacă crezi că e ca altele, te înşeli. Dacă o ai în viaţa ta, nu o pierde.

Vei pierde o femeie puternică dacă nu vei şti cum să o cucereşti.

Ea e unică, diferită. O vei pierde dacă pur şi simplu nu vei şti cum să faci să o cucereşti, să o impresionezi.

Vei pierde o femeie puternică dacă te vei purta cu ea banal. 

Ea e mai mult de atât. Ea e puternică, demnă, egală ţie.

Ea poate muta munţi şi îşi cunoaşte abilităţile. Nu va permite nimănui să o privească altfel. 

Vei pierde o femeie puternică dacă o vei umili.

O femeie puternică munceşte mult ca să îşi construiască respectul de sine, cariera, relaţia. Ea nu are de gând să fie cu cineva care nu ştie să o apere. Nu va fi cu cineva care nu o poate aprecia.

Vei pierde o femeie puternică dacă te vei ajunge în faţa ei în genunchi.

Ea nu are nevoie de aşa ceva. Are nevoie de cineva care poate lupta pentru dragoste, dar nu o cerşeşte. Are nevoie de cineva foarte hotărât, care ştie ce vrea. Care ştie cum să ceară iertare şi care ştie să ierte.

Sursa :