Vei fi cel mai special om de pe pământ, vei fi unic, te va iubi cel mai mult și la tine se va gândi mereu… până nu va apărea altul mai bun

Dragostea durează o viață și poate că mai mult, dar nu întotdeauna și nu pentru oricine. Se întâmplă să ai pe cineva alături și să-l iubești, se întâmplă să crezi că așa va fi mereu, se întâmplă să te dedici unui moment, unui om, unui vis. Atunci simți că acel om e totul și că totul înseamnă dragoste, iar visurile nu au decât să devină realitate. Apoi apar îndoieli și grade de comparație. Apoi visul dispare și cu el dispare și omul. Apoi găsești alt vis. Apoi îți spui că așa e mai bine și vrei să uiți tot ce a fost și astfel un om care odată era lumea ta nu e decât o amintire. Sau și mai trist, o amintire uitată.

Uneori nu ești decât un om trecător în viața cuiva, chiar dacă ai fost iubit și apreciat. Nimic nu rămâne pe loc și nici sentimentele nu rămân la fel. Totul se schimbă, în dependență de emoții, trăiri, aprecieri. Uneori poți să rămâi acel om unic pentru toată viața, alteori ești astfel doar până apare altul, mai special sau mai încrezut. Și la rândul tău poți să iubești și apoi să treacă, înțelegând că asta încă nu a fost dragostea ta veșnică. De asta contează să trăiești cu momentul. De asta este important să fii corect acum.

Trebuie să lupți în prezent sau să trăiești din prezent. Fie că e pentru a păstra pe cineva sau pentru a rămâne o amintire frumoasă. Dragostea durează o viață și poate că mai mult, dar nu întotdeauna și nu pentru oricine. Dacă vrei să fii acel om unic, luptă pentru fiecare motiv și pentru fiecare gest de recunoștință. Dacă nu, vei fi special, vei fi bun, vei fi iubit, dar nu pentru totdeauna.

Vei fi cel mai special om de pe pământ, vei fi unic, te va iubi cel mai mult și la tine se va gândi mereu… până nu va apărea altul mai bun.

Foto: warmthinmyheart.beon