Vei cuceri cu adevărat femeia de alături, atunci când o vei convinge de aceste lucruri

Poți să surprinzi în mod plăcut sau nu, poți să faci o mie de promisiuni, poți să demonstrezi cât de important este statutul tău și cât de ambițioase sunt planurile tale. Însă, pentru a cuceri cu adevărat femeia de alături, sufletul ei bun, e nevoie de alte lucruri.

Pe lângă atât de multe cuvinte, ea are nevoie de siguranță și încredere, de acea stabilitate emoțională, de un echilibru între voi. Atunci își va confirma că are rost, că există iubire și respect, există un viitor în doi. O vei cuceri atunci când o vei convinge că…

Ai intenții serioase

Nu vei putea face asta, tratând cu indiferență sau în mod egoist relația. Nici dacă o vei face pe băiatul rău, puternic, când vei purta măști și vei juca un rol superficial, în gândul tău atât de cuceritor. În schimb, vei convinge fiind mereu asumat.

Fiind conștient de această relație, de rolul tău de partener. Atitudinea ta corectă va elimina orice urmă de îndoială, comportamentul tău demn va apropia emoțional o femeie care poate iubi atât de sincer.

Ești un bărbat matur emoțional

Maturitatea ta emoțională este sinonimă cu responsabilitatea, cu o relație sănătoasă, cu o comunicare eficientă, cu planuri adevărate. Maturitatea ta este un indicator sigur al caracterului tău demn, al empatiei de care poți da dovadă.

Fiind mereu asumat, reacționând în mod înțelept la situații complicate, la provocări, îi vei da de înțeles că nimic nu o poate speria în această relație. Indiferent de momentele care vor apărea, va avea alături un partener corect și sincer.

Ești un bărbat sincer

Vor exista situații când sinceritatea și corectitudinea ta vor fi supuse unor teste. Atunci poți să te prefaci că nu înțelegi, poți să joci roluri manipulatoare, să spui atât de multe minciuni, sau poți să refuzi aceste jocuri ieftine și să vorbești deschis.

O vei convinge că are rost, vorbindu-i despre trecutul tău, despre rănile tale emoționale, despre momentele când ai suferit, despre lucrurile care contează. O vei convinge la fel de mult, când o vei asculta și o vei înțelege.

Ai valori sănătoase

Vei cuceri sufletul și inima femeii de alături, comunicând în mod corect mesajele tale, demonstrându-i că nu ascunzi în suflet emoții urâte, că valorile tale sunt sănătoase și se potrivesc atât de bine valorilor ei.

Îți pasă

Să-i oferi o floare și apoi să o faci pe indiferent nu înseamnă că îți pasă. Să-i vorbești cuvinte dulci și apoi să ai un comportament urât nu înseamnă că îți pasă. Ea va ști că îți pasă atunci când zi de zi îți vei asuma rolul de partener.

Când îți va vorbi despre durerile ei și tu o vei asculta. Când va cere implicare și tu vei fi de acord. Când va dori mai mult de la această relație și tu vei împărtăși această viziune. Când va avea nevoie de susținere și tu vei fi alături.

Poți să cucerești în mod superficial, sau poți să cucerești sufletul femeii, fiind un bărbat corect și bun, convingând femeia iubită co totul are rost.

© De Vorbă cu Tine