Va începe să-i fie dor de tine și te va dori aproape atunci când va înțelege aceste lucruri

Nu a încercat să te cunoască cu adevărat, nu și-a dorit o relație serioasă, nu a căutat să treacă dincolo de superficial. A trăit aventura și a lăsat în urmă emoții care dor. Era sigur că va mai trăi asemenea experiențe alături de alte femei.

Doar că în timp a înțeles ceva atât de important: nimic nu se compară cu sinceritatea și afecțiunea unei femei iubitoare, cu acea stare de liniște și recunoștință, cu convingerea că, indiferent de orice, nu va fi trădat sau folosit.

Va înțelege că l-ai iubit cu adevărat și din acel moment nimic nu va mai fi la fel. Orice emoție trecătoare nu va mai conta, orice gând egoist va fi lipsit de valoare. Își va confirma că acea decizie de a pleca a fost atât de greșită și nepotrivită.

Îi va fi dor de lumea ta, de optimismul tău molipsitor, de toate gândurile bune față de el. Voiai să construiești, să descoperi omul, să-i înțelegi emoția, îți doreai atât de mult să reușiți împreună. Va alege să îmbrățișeze din nou toate aceste lucruri.

Va înțelege că alături de tine era un bărbat fericit, admirat și înțeles. Nu ai vrut niciodată să-l schimbi, să profiți de el, să-i judeci alegerile. Dimpotrivă, l-ai susținut de fiecare dată, i-ai fost cel mai bun prieten, l-ai încurajat în momente complicate.

Atunci va aduna toate aceste amintiri și își va confirma că încrederea contează mai mult decât aventura, echilibrul contează mai mult decât emoția egoistă, asumarea contează mai mult decât aroganța și dorința de a controla totul.

Se va gândi la tine cu dor și multă admirație

Își va aminti cu drag de toate momentele de sinceritate, de acele discuții de suflet, de felul în care îl acceptai fără să ai pretenții sau reproșuri. L-ai provocat să fie sincer cu sine, să renunțe la tot ce înseamnă superficial, să vrea mai mult de la o relație.

Atunci nu a înțeles cât de scumpă poate fi o îmbrățișare, cât de valoros este un cuvânt venit din inimă. Va conștientiza pașii greșiți pe care i-a făcut, toate lucrurile pe care le-a ignorat. Îi va fi dor de lumea voastră, curată și plină de iubire.

Îi va fi dor de acele clipe de sinceritate, când putea să-și deschidă sufletul fără să fie judecat. Îi va fi dor de momentele petrecute în doi, când uita de toate și își permitea să fie slab și sensibil. Va transforma dorul în intenții adevărate.

Tu i-ia arătat că este posibil să iubești cu toată puterea, să ai încredere fără să fii trădat, să renunți la orice comportament manipulator fără să cauți anumite avantaje. Tu l-ai făcut să-și dorească cu adevărat o relație serioasă.

Lângă tine a devenit un bărbat mai bun, mai asumat, mai fericit. Când va înțelege asta, nimic nu îl va opri să lupte pentru voi și să demonstreze că totul are rost. Își va învăța lecțiile, va fi hotărât și motivat, te va dori aproape pentru toată viața.

Îi va fi dor să te cucerească din nou, să aibă grijă de sufletul tău, să fie omul tău drag. Va ști că tu ai fost și ai rămas femeia vieții lui.

© De Vorbă cu Tine