Va începe să-i fie dor de tine și te va dori alături atunci când va înțelege aceste lucruri

Atunci nu a înțeles care este adevărata ta valoare, nu a căutat să te descopere cu adevărat, să treacă dincolo de superficial, să vrea o relație serioasă. A ales aventura, s-a rezumat la o interacțiune banală, a plecat la prima provocare mai importantă.

În timp lucrurile s-au schimbat. A cunoscut și alte femei, care doar s-au folosit de el. A trăit și alte experiențe, care nu s-au ridicat la același nivel magic. A înțeles că sinceritatea și naturalețea unei femei nu pot fi înlocuite cu nimic.

Va începe să-i fie dor, adunând toate detaliile unui scenariu deloc complicat, acolo unde iubirea învinge de fiecare dată, unde bunătatea și empatia valorează cel mai mult, unde conexiunea emoțională anulează orice gând egoist.

Își va da seama cât de puternice erau sentimentele tale, cât de profund te atașasei de lumea lui, cât de bine îl înțelegeai, cât de firesc îl acceptai aproape. Tot ce făceai tu era venit din inimă, era cu recunoștință și încredere.

Se va detașa de orgoliu și va îmbrățișa respectul și admirația față de tine. Nu vor mai conta victoriile de moment, nu va avea valoare dorința de a controla lucrurile. Va ști că echilibrul dintre doi oameni este mai important decât orice.

Va fi sigur că alături de tine a fost un bărbat fericit, înțeles și iubit, dorit și ascultat. Lângă tine s-a simțit liber și gata să-și deschidă sufletul, fără să-i fie teamă că-l vei trăda. Lângă tine a descoperit comunicarea sinceră, autentică.

Va dori înapoi acel Univers magic

Atunci va găsi în sufletul său recunoștința și liniștea, dar și regretul că nu a acționat la timp, nu a gândit lucrurile corect, nu a apreciat. Își va confirma că plecarea lui a fost un gest prostesc, o cale de a evada din povestea vieții lui.

Îi va fi dor de energia ta molipsitoare, de felul în care erai atât de fericită să-l vezi aproape, de îmbrățișările firești. Atunci nimic nu era superficial și din interes. Nu ai vrut să-l schimbi, să-i impui anumite comportamente, să-l judeci.

Va fi sigur că încrederea contează mai mult decât orice tentații, iar echilibrul emoțional valorează mai mult decât orice plăcere. Atunci nu credea în iubire adevărată, în sentimente profunde, acum știe că ceea ce a trăit lângă tine a fost atât de real.

Se va gândi la tine cu admirație, va aprecia fiecare secundă de afecțiune și dor, își va aduce aminte de toate discuțiile firești și importante. Îi va fi dor de momentele când avea curajul să fie slab și sensibil, fără a-l judeca.

Alături de tine a acceptat provocarea, dar nu până la final. Lângă tine a devenit un bărbat mai bun și mai asumat, chiar dacă a înțeles asta prea târziu. Lângă tine a avut încredere și a fost fericit, chiar dacă a ignorat mult timp acest adevăr.

Îi va fi dor și va alege să demonstreze că nu minte, nu ascunde nimic. Îi va fi dor și va lupta pentru voi, va fi aproape, va trăi acest sentiment puternic, va ști că totul are rost.

© De Vorbă cu Tine