Ura oprește calea spre vindecare și dă start unui proces de autodistrugere ce nu poate fi oprit!

Ura este o adevărată tumoare. Și asta nu e pur și simplu o analogie sumbră, făcută în sens metaforic. Ăsta e adevărul. Energia negativă produsă de sistemul nostru nervos, contribuie la formarea tumorilor benigne și maligne în organismul nostru. Ura procrează violență, care cel mai des se manifestă pasiv, acumulându-se și consolidându-se în interiorul psihicului nostru.

Motivul cancerului – ura!

De fapt, cancerul reprezintă o ofensă, o dorință de răzbunare și o agresivitate care „fierb” în fiecare din noi. E o rană lăuntrică gravă care ne mistuie sufletul și trupul și refuză să se regenereze. E un conflict mult prea puternic cu oamenii din jur, dar mai ales cu noi înșine. Mândria, vina, rușinea, prejudecata, indiferența și respingerea profundă față de oameni sunt cele care provoacă această maladie dezastruoasă.

Ura ne scurge de capacitatea de a mai simți ceva, în afară de ea. Asemeni cancerului care paralizează capacitatea de a simți orice altceva, în afară de durere.

Ura oprește calea spre vindecare

Ura atinge fiece aspect al vieții noastre. Ea ne blochează trăirile și sensibilitatea lăuntrică. Ea nu ne permite să mai credem în oameni.

Cel mai paradoxal e faptul că fiecare își dorește să fie fericit și să trăiască în armonie cu el însuși, dar tot fiecare din noi continuă să păstreze energia negativă în interiorul sufletului său.

Există 3 vectori ai urii: ura față de sine, ura față de alții și ura față de circumstanțe.

Toate aceste 3 elemente derivă unul din celălalt, de aceea la un moment dat – se transformă într-un cerc vicios care contribuie la autodistrugerea noastră!

Dar speranța întotdeauna există. Începeți să vă vindecați sufletul pas cu pas prin iertare! Iertați-vă pe voi înșivă și pe cei din jur. Fiți mai blând, iubiți mai mult și încercați să vă recăpătați armonia cu universul. Odată ce v-ați autoregulat condiția existențială, toate celelalte lucruri vor reveni la locul lor de sine stătător!