Unui bărbat îi trebuie multe femei, ca să înțeleagă una din ele. Și îi trebuie una singură, ca să le înțeleagă pe toate

Numărul femeilor din viața unui bărbat va conta mult și nu va conta în nici un fel. Va conta pentru el atunci când va dori să le înțeleagă. Când lecțiile de viață și fiecare relație îl vor forma ca om. Când experiența alături de femei îl vor face bărbatul din prezent: mai responsabil, mai chibzuit, mai atent. Va conta felul în care va percepe fiecare femeie și felul în care o va păstra undeva prin amintiri. Și nu va conta în nici un fel atunci când o va găsi pe ea, omul lui. Atunci va înțelege dintr-o dată pe toate femeile și pe nici una din ele nu va mai dori. Va fi un bărbat împlinit.

Bărbații caută și ei. Își caută jumătatea cu atenție, cu migală, cu insistența unui căutător de comori printre valurile unui ocean. Cât timp caută, ei încearcă să înțeleagă femeia, să-i simtă gustul și dorințele, să se potrivească nebuniei și stărilor ei de liniște. Să fie cu fiecare relație mai buni, mai aproape, mai de încredere. Fiecare relație e un test la finalul căruia singuri își apreciază efortul. Și doar când găsește ce a căutat, când o găsește pe ea, toate experiențele cad. Bărbatul atunci devine altul, devine parte din lumea unei femei și e gata să îi ofere lumea lui. Atunci el se oprește din a încerca destine și își potrivește propriul destin lângă inima ei.

Ca să înțelegi femeile, îți trebuie să comunici cu fiecare în parte și oricum concluzia va fi incertă. Ca să înțelegi femeile, trebuie să le cunoști pe cât mai multe, să le supui unui test de încredere și oricum te vei îndoi de rezultat. Uneori însă, ca să cunoști femeile ai nevoie de o singură femeie. Una, dar a ta. Una, dar care să fie cât toate femeile luate împreună. Una, dar atât de suflet pereche.

Unui bărbat îi trebuie multe femei, ca să înțeleagă una din ele. Și îi trebuie una singură, ca să le înțeleagă pe toate. – citat cu autor anonim

Foto: donne.co