fb

Universul îți poate împlini toate dorințele, tu doar trebuie să ceri!

Știai că toate dorințele noastre se materializează? Din ppăcate, mulți oameni formulează greșit propriile dorințe sau nu își doresc nimic.

Nu este adevărat, vei spune, nu m-am gândit niciodată la probleme, la accidente, la boli. Întotdeauna am visat fericire și sănătate.

Ai uitat însă un lucru important: totul în lumea aceasta este viu. Vii sunt și gândurile noastre. Universul le recepționează ca niște impulsuri de energie și le realizează cu strictețe. Universul ne îndeplinește dorințele, iar noi „îl hrănim” cu iubire.

Universul nu înțelege cuvintele vagi. Pentru el nu există noțiuni emoționale precum „pozitiv” sau „negativ”, „frică” sau „bucurie”. Tot ce contează este cantitatea de energie pe care o investim în gândurile noastre.

Uneori ne gândim la ceva și în același timp ne este frică. Frica a fost atât de puternică, încât impulsul de energie creat a fost înțeles de către Univers ca pe o sarcină care trebuie executată.

Analizează modul în care gândești. Iată un exemplu:

Acum sunt vremuri grele, e greu să îți găsești un serviciu bun, sau să îți cumperi o casă…

Universul îți va oferi exact ce ai cerut: „vremuri grele”, „probleme cu serviciul”, îți va oferi „viața nefericită” despre care vorbeai.

Te întrebi: poți schimba ceva?

„Dacă” – iată cuvântul care stă în calea realizărilor tale. Îl cari cu tine o viață. E timpul să te oprești. Imaginează-ți că acest „dacă” nu nu mai există.

Răspunde la întrebările: Ce îți dorești cu adevărat? Ce îți aduce fericire și armonie? La ce visezi?

Universul îți îndeplinește dorințele în schimbul iubirii pe care o porți în suflet. Cu cât mai multă iubire ai în tine, cu atât mai multe vei reuși.  Mulțumește-i Universului care îți îndeplinește dorințele și mulțumește-i lui Dumnezeu pentru că a creat o lume magică. Mulțumește părinților pentru că ți-au dat viață și mulțumește-ți ție pentru că te-ai născut și exiști.

Învață să gândești pozitiv

Tu ești magicianul propriei vieți, totul depinde de ceea ce gândești și ceea ce faci. Ești direct responsabil pentru destinul tău.

Source :

dozadesucces