Universul ar putea să te testeze, dar această încercare este mult mai ușoară decât crezi

Universul e magnific. El este cel care ți-a dat toate răspunsurile de care ai avut nevoie, doar că ai fost o persoană prea ocupată încercând să găsești răspunsuri în locuri total greșite. Când Universul îți va răspunde în cele din urmă la toate întrebările tale care te-au făcut să plângi sau să te îndoiești de tine însuți, vei învăța să ai încredere în el.

Vei reuși să înțelegi că, de fapt, nu era nimic mai bun în viața ta. Vei înțelege de ce Universul așteaptă atât de mulți ani înainte de a oferi răspunsurile de care ai nevoie și că, după câteva lecții de viață, el îți va oferi tot ceea ce dorești.

Universul îl va aduce din nou în viața ta pe fostul, astfel încât să poți găsi liniștea, în sfârșit. În momentul când acest lucru se întâmplă, a trecut suficient timp pentru că discuțiile dintre voi doi să nu mai fie atât de amare. Vor fi discuții calme, înțelepte, așa cum ți-ai dorit. Și vei putea să mergi mai departe fără amărăciune și resentimente.

Universul te va ajuta să găsești locul de muncă potrivit pentru tine. Dar acest lucru se va întâmpla doar după ce vei învăța să te organizezi. Să înțelegi că nu trebuie să ignori ceea ce îți place când acele lucruri apar în calea ta. Universul te va ajuta să-ți realizezi toate visele. Pentru aceasta trebuie să înveți să crezi în ele și să lupți cu înverșunare pentru ele.

Universul îți va trimite dragostea pe care ai cerut-o.

Mai întâi trebuie să ai inima frântă și să treci peste despărțirea de persoana care nu ți s-a potrivit. Trebuie să înveți să ai grijă de inima altcuiva, pentru a nu o frânge la rândul tău. Pentru a te vindeca de rănile inimii, fără a renunța la dragostea ta.

Universul va dori să se asigure că mereu vei crede în dragoste, chiar dacă nu o vei putea găsi. Va dori să știe sigur că poți iubi o altă persoană din toată inima, chiar dacă nimeni nu te-a mai iubit așa. Universul nu face diferență între oameni, îi pasă de sufletele fiecărui om și veghează asupra intențiilor ți dorințelor noastre.

Nu trebuie să înțelegi Universul, vrea doar să continui să trăiești în ciuda incertitudinii, a îndoielilor, a inimii frânte, a pierderilor, a durerii, a dificultăților. Universul vrea să continui să avansezi, să înveți și să lupți. Pentru că dacă vei face tot ce poți, vei trece testul și Universul îți va oferi tot ce ai visat vreodată.

Universul te va pune la încercare. Dacă îi vei studia cu atenție toate lecțiile de viață, dacă vei fi atent la detalii, dacă vei deschide ochii și vei fi atent la tot ce vrea să-ți arate, atunci încercările și testul său îți vor părea mult mai ușoare decât păreau inițial. Îți vei da seama că vei putea trece peste toate cu ușurință.

Îți vei da seama că Universul ți-a dat deja toate răspunsurile pe care le căutai înainte, doar că le căutai în locuri greșite. Universul întotdeauna este de partea ta și te susține.