Unii își schimbă planurile, doar ca în orice moment să fie liberi pentru tine. Alții pur și simplu își trăiesc viața și te includ în ea în minutele lor libere. Vezi diferența?

Nimeni nu este obligat să fie alături de tine, să te susțină sau și mai mult, să te iubească. Nimeni nu este impus să trăiască o viață lângă cineva doar ca să demonstreze că poate face asta. Nimeni nu este forțat să împartă patul și casa și toate momentele cu un om doar așa, de formă. Dacă o face, înseamnă că e diferit de restul. Și tu ești diferită că îl accepți. Atunci trăiești omul de alături, nu doar îi suporți prezența. Atunci poți alege și vedea simplu care dintre zecile de bărbați din jurul tău merită și care nu. Ce merită, hotărăști singură.

Nu sunt doi bărbați la fel cum nu sunt două femei care să semene una cu cealaltă. Unii sunt gata să te folosească și apoi să te lase în cel mai scârbos mod. Unele sunt gata să te stoarcă de putere și bani și apoi să-ți arate tocul de la pantof. Unii însă vor găsi pe tine în cea mai frumoasă parte din viața lor și vor dori să rămână acolo. Unii te vor iubi sau te vor admira sau te vor înțelege cel puțin. Ca și unele femei. Asta va face diferența. Atât timp cât cineva se va gândi la tine nu ca la un produs sau ca la o persoană de care să profite, vei ști că merită să iubești la rândul tău. Merită să lași de la tine, să oferi, să te împarți. Merită să dai o șansă unei relații în care cel puțin va fi respect.

Oamenii sunt diferiți după felul în care te tratează. Bărbații sunt diferiți după atitudinea și grija pe care ți-o oferă. Femeile sunt diferite după dragoste sau interese. Ceea ce diferă, se compară. După ce compari, alegi. Celor care nu au treabă cu nevoile tale, cu tine în momente mai grele, cu viitorul tău, nu le zi nimic. Pur și simplu pleacă de lângă ei. Viața mereu te va învăța să alegi între un îndrăgostit și un indiferent. Doar că uneori mulți aleg iresponsabil. Aleg cu inima, fără a ști că așa o rănesc. Atunci îți dai seama că degeaba ai trăit ani la rândul alături de un laș sau vei mulțumi că ai găsit omul tău. Și va fi omul tău nu după exterior, după putere sau frumusețe. Va fi cel care va da orice să îți fie alături. Care te va ajuta, susține și cel mai împortant, te va iubi. Restul sunt profitori. Restul sunt indiferenți. Pe restul să îi lași.

Unii își schimbă planurile, doar ca în orice moment să fie liberi pentru tine. Alții pur și simplu își trăiesc viața și te includ în ea în minutele lor libere. Vezi diferența?