fb

Unii bărbați având ceva între picioare se cred regi, unele femei având sâni mari se cred regine

Unii bărbați cred că dacă au ceva între picioare sunt regi. Că au dreptul să se comporte ca nişte macho, gata să facă valuri pe lângă fete tinere. Să vorbească urât, să facă glume proaste. Să arunce mucuri de țigară pe jos. Să bea bere pe stradă şi după aia să arunce sticla pe unde apucă. Să înjure în public. Să fie niște mitocani și indiferenți, incapabili să simtă o emoție sau să fie empatici.

Unele femei cred că având o siluetă de invidiat, doi sâni mari, doi ochi frumoşi sau un fund mai diferit au tot dreptul să se comporte cu aere de femei cu fițe. Ele cred că dacă se îmbată și apoi se comportă indicent demonstrează mai bine cât de moderne și sexy sunt. Ele cred că având haine scumpe și telefoane de ultima generație sunt prințese. Cred că atitudinea lor rece față de un bărbat îndrăgostit le va aduce acest bărbat la picioare. Cred că pot cuceri pe oricine, doar cu niște gesturi de doi bani.

Și nu este așa! Ah, cât de mult vă înşelați. O femeie e demnă, e grațioasă. E un exemplu. Un bărbat oferă încredere, respectă, ajută şi îşi recunoaşte greşelele. Nu uitați că într-o zi pe chip vă vor aparea riduri, sânii nu vor mai fi atât de săltăreți, iar ceea ce aveți voi, bărbaților, între picioare nu va conta. Totul este trecător, chiar şi frumusețea. Dar omenia, educația, bunele maniere, calitățile, valorile nu sunt trecătoare. Mereu trebuie să le purtați cu voi, să nu le pierdeți.

Cu drag, Mary!