Unicul om care te poate proteja, este cel care îți este predestinat. El este omul tău!

Dacă relația în care suntem implicați ar evolua corect, am explora viața alături de omul drag. Totul ar fi mai ușor. Contează foarte mult să crezi în cel de lângă tine. Aceasta este unica siguranță a ta și a relației tale. Dacă omul de alături nu trăiește aceeași poveste ca și tine, nu este omul tău. Relațiile sunt sortite, nu trebuie să-ți creezi iluzii.

Cred că bărbatul trebuie să-și apere femeia oricând și oriunde, chiar dacă ea nu este corectă. Are tot dreptul să-i spună ce-l deranjează și să discute pe această temă. Dar, pentru lumea din jur, omul iubit este cel care te protejează.

Același lucru se poate spune și despre femei. Bărbatul tău trebuie să fie cel mai bun pentru tine, dar și pentru ceilalți. Dacă el se află pe terenul de luptă, tu trebuie să fie cea care îi va da gloanțele.

Dacă crezi că bărbatul tău nu este cel mai bun, atunci acest om nu-ți aparține. Dacă dorești mereu să-l critici și să-l judeci. Crezi că le știi pe toate și dorești să demonstrezi acest lucru în public. Discuți neajunsurile partenerului cu cei din jur. Nu trebuie să te chinui. Nu trebuie să continui această relație bolnavă. Pleacă.

Dacă crezi că ai tot dreptul să schimbi femeia de lângă tine, atunci nu este femeia ta. Probabil că ce-ți dorești nici nu există, deoarece, nemulțumirile, neglijența, disprețul trăiesc în interiorul tău, din cauza scenarilor pe care le-ai văzut de mic în familie. „Omul tău” nu va apărea niciodată dacă nu vei scăpa de toate aceste frustrări.

Unicul om care te poate proteja, este cel care îți este predestinat. El este omul tău.

Sursa :