Uneori, unii oameni trebuie să plece pentru a se putea întoarce într-o bună zi…

Uneori, se întâmplă ca unii oameni să plece din viața noastră. Iar acest lucru ar putea să nu aibă vreo legătură cu noi.

Toți vrem să avem parte de o dragoste frumoasă și de lungă durată. Fiind într-o relație, nu de puține ori ne-am gândit că persoana dragă de lângă noi ar putea pleca într-o bună zi. Așa, pur și simplu, fără un motiv anume… Adevărul este că acest lucru chiar se întâmplă.

Unii oameni dragi nouă ne părăsesc

Începem imediat să analizăm ce s-a întâmplat. Ce ne-a lipsit? La ce detalii nu am fost atenți? Doar că aceste plecări nu au absolut nicio legătură cu noi. Pentru că uneori, unii oameni pleacă pentru a se întoarce înapoi.

Uneori, oamenii pleacă pentru că pur și simplu vor să descopere sinele interior. Ei aveau vise și planuri, tânjeau să-și schimbe viața. Ei trebuie să-și continue calea, să se descopere pe sine. De aceea pleacă, ca să se regăsească, să fim mândri de ei.

Uneori, oamenii pleacă și …fac o greșeală. Acest moment este cel mai neplăcut. Uneori, oamenii se schimbă și devin diferiți, pentru că au o fire complicată. Se înneacă în valurile vieții. în ei înșiși și iau decizii greșite. Pleacă. Iar alegerea va fi tot a noastră: să îi iertăm? Să îi acceptăm? Să îi primim înapoi? Acești oameni sunt doar niște persoane care încă nu s-au regăsit, nu știu încă ce vor, nu știu care e calea lor…

Plecarea lor nu are legătură cu noi

Uneori, oamenii pleacă pentru că sunt speriați. Uneori, iubirea este atât de mare și atât de puternică, încât sperie. Acești oameni încă nu s-au dezvoltat spiritual să poată ajunge la astfel de înălțimi. Dar așa e viața și nimeni nu este vinovat. Ei gândesc prea mult și analizează prea mult, încercând să reducă totul la un numitor comun, doar că iubirea nu are multe legi și teoreme.

E imposibil să iubești prea mult. Acești oameni se simt înspăimântați și resping iubirea. Pentru ei necunoscutul este foarte înfricoșător. Vor putea face față doar după ce vor trece prin aceste frici, căpătând experiență.

Uneori, oamenii pleacă, întrucât cred că nu merită să fie lângă noi. Ei fug pentru că nu au învățat să se iubească pe sine și nici pe cei de alături. Cred că nu sunt demni să fie alături de cineva puternic.

Uneori, oamenii pleacă pentru că nu ne-am întâlnit la momentul nepotrivit și în circumstanțe nepotrivite. Dragostea nu întreabă când suntem gata să o primim. Ea zboară cu viteza vântului, chiar dacă noi nu avem timp să ne pregătim să o primim. Ce putem face? Cum să trăim cu această iubire?

În foarte multe cazuri, oamenii nu sunt pregătiți pentru o relație nouă. Fiecare persoană are propria sa poveste de viață și fiecare își scrie propria poveste în cartea vieții sale. Se întâmplă momentul când pur și simplu nu ne potrivim… Ne iubim, dar viața are propriul ritm și propriul drum.

Sursa :