Uneori pur și simplu vrei ca unui suflet drag să-i fie teamă că te poate pierde

Uneori când ai totul, ai vrea acest tot să-l citești în ochii și îmbrățișarea unui om drag. Uneori când ești fericită, ai vrea fericirea toată să o împarți cu un bărbat care te iubește. Uneori când din urma ta fug zeci de admiratori, ai vrea să nu fugi, dar să mergi liniștită alături de cineva căruia i-ai admira lumea și faptele. Uneori tot ce-ți dorești e ca un om drag să se gândească la tine altfel decât doar să te aibă. Uneori închizi ochii și-ți dorești un bărbat de încredere alături. Poate nu cel mai frumos, poate nu cel mai puternic, dar al tău. Omul care ar prețui fiecare clipă trăită lângă tine și care s-ar teme că această clipă nu ar mai putea fi.

Uneori ai vrea să știi că nu ești singură. Că poți să visezi și în doi. Că ai putea să te pierzi și el te va găsi. Uneori ai vrea să nu te mai zbați, să nu mai lupți atât, doar să te lași moale în brațele lui și să știi că mâine e o nouă zi. Uneori ai vrea să construiești cu cineva o relație, o familie, o viață și să nu regreți niciodată începuturile. Uneori ai vrea să nu-ți fie teamă doar ție, ci și lui. Să nu te îngrijorezi doar tu, ci și el. Să gândiți la fel. Să iubiți cu aceeași frecvență. Uneori ai vrea să taci și să-l asculți. Și să ai ce asculta. Uneori ai vrea să nu vrei, dar și să ai. Să te declari un om fericit, pentru că alt om a făcut exact la fel. Uneori ai vrea să nu fie doar uneori.

Uneori pur și simplu vrei să vezi cum bărbatului de lângă tine îi pasă. Cum face planuri despre un viitor în care ești și tu. Cum știe să spună și să pună lucrurile la locul lor. Cum poate să te îmblânzească sau să te facă furioasă. Cum poate! Uneori pur și simplu vrei să știi că nu ești doar o piesă de schimb. Că ai atât de multe motive să te crezi o femeie fericită alături de un bărbat fericit. Uneori ai vrea să înțelegi că relația voastră nu e până mâine sau până când cineva dintre voi s-ar plictisi. Uneori ai vrea să auzi, să guști din promisiuni, fie și neîmplinite. Uneori ai vrea pentru totdeauna. Uneori ai vrea pentru un singur om.

„Uneori pur și simplu vrei ca unui suflet drag să-i fie teamă că te poate pierde.” – autor anonim