Uneori prințesa este cea care omoară dragonul și salvează prințul

Uneori dintre toate femeile pe care le-ai întâlnit, una singură îți va accepta lumea și trecutul. Și dintre toate doritoarele de iubire, una singură te va întreba ce dorești și tu. Va rămâne alături când o vei ruga să te lase singur și asta va face diferența: ea va ști cât de mult ai nevoie de cineva în acel moment. Uneori, dintre toate domnițele care așteapță un prinț pe cal alb, una singură te va lua de mână și-ți va fi aproape. Ea va fi omul tău.

Faza cu prinți care salvează prințese nu e la fel și în viața reală. Pentru că în viața reală sunt femei de bani gata și bărbați cu un trecut trist. În viață el nu va fi la fel de îndrăzneț, deși va iubi cu aceeași întensitate. În viață el nu va avea curajul să-i spună ce simte sau nu va avea puterea să lase un trecut. Ea nu va fi cu coroană pe cap și cu dorințe o mie. Va sta liniștită la o terasă, gândind la viitor. El se va plimba pe străzi, gândind la trecut. În acel moment, se întâmplă ca ea să se îndrăgostească de el. Se întâmplă ca ea să vrea să-i cunoască lumea. Să-l ajute să treacă de toate dezamăgirile. Să-i fie alături. Să-i alunge toată neîncrederea în femei și lipsa de fericire legate de ele. Ea va fi fericirea.

Uneori, “dragonul” din povești sunt fricile din viața reală. Uneori, el va avea mai multă frică ca ea. Uneori, el nu va avea curajul să o ia de la zero. Prea dezamăgit va fi. Și atunci ea va schimba lucrurile. Într-o zi, ea îi va transforma lumea, îi va aduce o rază de soare în viață și îl va face să-i spună că ea e lumea lui. Într-o zi, ea îl va salva de un trecut întunecat și-i va aduce lumină, suficientă cât să o transforme ambii apoi în familie, copii, fericite. Într-o zi, totul va fi diferit. Pentru că uneori, dintre toate domnițele care așteapță un prinț pe cal alb, una singură te va lua de mână și-ți va fi aproape. Ea va fi omul tău.

Uneori prințesa este cea care omoară dragonul și salvează prințul.