Uneori, persoana pe care o vrei nu este cea de care ai nevoie

Uneori vrem cu toate celulele corpului să fim lângă cineva. Ne imaginăm cele mai intime momente alături de acel om. Ne facem planuri și construim dorințe. Încercăm să impresionă și să cucerim inima lui. Facem orice ca să fie lângă noi. Devenim egoiști încât suntem gata să pășim peste oameni, doar ca să avem ce dorim. Suntem în stare să despărțim familii, să mințim, să trădăm și să dezamăgim suflete fiind orbiți de o dragoste trăită total.

S-a întâmplat să-ți cumperi  lucruri și să realizezi că degeaba le-ai luat, pentru că nu ai nevoie de ele? Așa e și în viață, cu oamenii. Fie că ai văzut o persoană pe stradă, la o întâlnire cu prietenii, într-o vacanță la mare sau știi că cel om e într-o relație. Poate ți-a plăcut cum pune subiectul lângă verb, stilul unic sau gândirea lui neordinară. Ai avut momente când ai tânjit după ea, ai fost invidios pe cei care o aveau și te gândeai cum să o aduci în brațele tale. Se întâmplă să-ți reușească și să o cucerești. Doar că atunci când îi simți mirosul pielii, când te trezești dimineți la rând lângă omul pe care l-ai dorit atât de mult alături, conștientizezi că ai vrea să fie cât mai departe, ai vrea să nu fie în patul tău. Sună infantil, însă doar atunci când obții ceva înțelegi dacă ai nevoie de asta sau nu.

Uneori, persoana pe care o vrei nu este cea de care ai nevoie. Asta realizezi doar atunci când lupți și depui orice efort ca să o ai lângă inima ta. Sunt oameni buni, respectuoși și cu un suflet mare, dar pur și simplu nu ai nevoie de ei, fiindcă nu te înțeleg sau nu este chimie între voi. Sau îți dai seama că omul care l-ai crezut minunat e un profitor și are doar interese. Așteptările nu coincid mereu cu realitatea și trebuie să-ți asumi consecințele din momentul în care îți dorești pe cineva.

Uneori, persoana pe care o vrei nu este cea de care ai nevoie. – citat cu autor anonim