„Uneori nu poți să-ți explici ce ai găsit special la omul de alături. Apoi înțelegi că e felul în care acesta ocupă un loc în inima ta, așa cum nimeni altcineva nu o poate face”

Sunt oameni care apar în viața noastră când ne așteptăm cel mai puțin. Ei ne ajută să trăim un amalgam de sentimente pe care nu le-am simțit niciodată. Sunt oameni care ne lasă amintiri frumoase și apoi ne aducem aminte de ei cu nostalgie, îi dorim lângă noi și le simțim lipsa. Unii rup bucăți de suflet atunci când pleacă, iar alții ne fac mai fericiți prin simplu fapt că au renunțat la noi.

Adevărul e că nici un om care își face loc în viața ta nu e o simplă coincidență. Dumnezeu trăiește prin oameni care își face apariția la momentul și locul potrivit. Fiecare dintre ei îți vor da o lecție de viață pe care va trebui să o înveți, astfel te cei scuti de unele greșeli sau nu le vei mai repeta pe cele din trecut. Fii recunoscător celor care ți-au făcut viața mai frumoasă și nu purta pică celor care ți-au provocat durere – datorită lor ai evoluat, ai învățat lecții unice.

Într-o zi va apărea omul tău pe care îl vei vedea special și diferit de toți ceilalți care au trecut prin sufletul tău. Nu vei înțelege de ce privirea lui îți dă fiori, iar atingerile sale pe pielea ta te fac să înroșești. Nu vei percepe de ce anume acest om îți poate influența starea de spirit. Parcă cafeaua făcută de el va fi mai dulce, iar zilele posomorâte pentru tine vor fi însorite. Vei conștientiza că nimeni nu-l poate înlocui, pentru că el are un loc aparte. Te iubește cum nimeni altul nu a făcut-o, te îmbrățișează atât de sincer încât nu ai dori niciodată să pleci din brațele lui. Înțelegi că omul de lângă tine ți-a dăruit ceea ce ți-ai dorit o viață întreagă: iubirea sinceră. Înțelegi că el este omul tău.

Uneori nu poți să-ți explici ce ai găsit special la omul de alături. Apoi înțelegi că e felul în care acesta ocupă un loc în inima ta, așa cum nimeni altcineva nu o poate face. – citat cu autor anonim