Uneori nu are rost să suferi. Uneori trebuie doar să accepți că unii oameni intră în viața ta doar ca o fericire temporară

Nu toate emoțiile pozitive sunt pentru toată viața. Nu toate săruturile plăcute sunt până la bătrânețe. Și nu toți oamenii buni sunt suflete pereche. Uneori e doar o aventură și atât. Uneori e doar o lecție de viață. Uneori e mai bine să trăiești o clipă de fericire decât ani întregi plini de rutină. Uneori.

Trebuie să trăiești exact atât cât poți duce. Atâtea amintiri cât să le poți ține minte. Atâția oameni cât să știi cu drag de ei. Sau cu lecții de viață. Apoi la un moment dat trebuie să te oprești. Să alegi cele mai bune amintiri și cel mai bun om. Omul tău. Până atunci să suferi e în zadar și să te întrebi de ce unii placă și alții vin nu are rost. Așa toată dragostea față de sufletul tău pereche se va pierde înainte de timp. Și cum să faci atunci fără iubire? Trebuie să nu plângi după oameni de ocazie și emoții de umplutură. Trebuie să păstrezi tot ce ai mai bun pentru un singur om. Omul tău.

Uneori nu face decât să accepți că dragostea pe care o credeai pentru toată viața nu e decât una trecătare, ca și omul pentru care ai trăit-o. Uneori încearcă să înțelegi că nopțile dormite alături de cineva și cafeaua făcută dimineața nu înseamnă nimic mai mult decât niște momente frumoase. Uneori ai toate șansele să rămâi și toate motivele să pleci. Alege să pleci. Așa acest uneori, această îndoială permanentă în omul de alături va dispărea odată ce vei pune capul la pieptul unui om de încredere. El va fi omul tău. Cu el nu va fi uneori, dar pentru totdeauna.

Uneori nu are rost să suferi. Uneori trebuie doar să accepți că unii oameni intră în viața ta doar ca o fericire temporară.

Foto:fotostrana