Uneori în locul a o mie de cuvinte trebuie pur și simplu să îmbrățișezi

Nu întotdeauna cuvintele te salvează. Nu mereu cuvintele sunt cea mai bună metodă ca să demonstrezi. Uneori vorbele te ajută să cucerești, însă pentru a păstra ai nevoie de altceva. Omului de alături îi este plăcut să știe că tu îi vei spune mereu ceva de bine atunci când va fi cazul. Dar pe lângă asta mai contează altceva. Contează un gest, o susținere sau o îmbrățișare cu atât de multă emoție în spatele ei.

Uneri tot ce îți dorești e să tăceți în doi îmbrățișați. Uneori vrei să te pierzi în brațele lui și să nu-ți pese de nimic. Uneori vrei să înțelegi prin îmbrățișarea asta că te susține, că are grijă de tine, că nu te va părăsi niciodată. Restul va fi doar un moment trecător, un moment pe minut care nu va conta. După ani de zile îți vei aduce aminte doar de câte ori a fost el alături și de câte ori te-ai simțit fericită în îmbrățișarea lui.

Trăiește momentul. Trăiește omul de alături. Trăiește îmbrățișarea lui. Trăiește fiecare atingere. Trăiește prezentul. Trăiește fericit o viață care se împarte la doi. Lasă cuvintele deoparte și îmbrățișează mai mult. Și mai sincer.

Uneori în locul a o mie de cuvinte trebuie pur și simplu să îmbrățișezi. – citat cu autor anonim

Foto: empoweringwomennow.com