De ce uneori o femeie, iubind din toată inima, pleacă o dată și pentru totdeauna

Uneori, femeile pleacă pentru totdeauna. O fac pentru a înțelege dacă mai sunt iubite, păstrând în inima iubirea lor mare.

O fac pentru a inspira bărbatul iubit să acționeze, să realizeze cât de mult are nevoie de ea.

O femeie niciodată nu va pleca fără motiv, în acest mod acționează doar persoanele încăpățânate. Omul ei fiind, nu ai oferit suficientă iubire, nu ai oferit căldură. Nu ai auzit și nu ai înțeles cuvintele ei. Nu i-ai oferit sentimentul că este unică și irepetabilă.

Femeia nu va părăsi niciodată bărbatul care îi va asigura acest lucru. Desigur, în cazul în care îl iubește. Femeia poate ierta atât de multe lucruri, încât în momentul plecării nu va mai spune nimic.

Femeile nu se mai întorc acolo unde nu mai sunt prețuite și nu le este frică să piardă, indiferent cât de mult pot iubi.

Nu renunța.

Dacă refuză să primească florile ei preferate, scrie-i ce simți. Dacă refuză orice întâlnire, convinge o prietenă să o scoată la plimbare și uimește-o cu apariția ta. Fă lucruri prin care nu ar putea face altceva decât să te ierte. Dar să o faci sincer, nu din motive de disperare, ci în numele iubirii ce i-o porți.

Dacă nu vei face nimic, o vei asigura că a luat decizia corectă.

Renunță la obiceiurile care îi provoacă durere. Chiar sunt mai importante decât omul pe care îl iubești? Acolo unde este mândrie, nu există iubire. Iar dacă există dragostea, nu o pierde.

Iubirea este potrivită celor care nu renunță. Oferă-i femeii sentimentul că este dorită, unică și irepetabilă. Fă-o toată viața. Perfect ar fi să o faci în fiecare zi.

Cine a spus că dragostea este ușoară?