fb

Uneori, femeile pleacă și nu pentru că au încetat să iubească…

Uneori, femeile pleacă…

Nu pentru că au încetat să mai iubească, dar pentru a înțelege că sunt iubite.

Pentru a inspira un bărbat să acționeze.

Pentru ca el să realizeze cât de mult are nevoie de ea.

O femeie niciodată nu va pleca fără motiv, astfel procedează doar persoanele încăpățânate. Dacă ai primit prefixul „ex”, înseamnă că într-un anumit moment nu ai oferit suficientă iubire și te-ai zgârcit să oferi căldură. Nu ai auzit și nu ai înțeles strigătul ei sufletesc. Cel mai probabil (și cel mai important), nu i-ai oferit sentimentul că este unică și irepetabilă.

Femeia nu va părăsi niciodată bărbatul care îi va asigura acest lucru. Desigur, în cazul în care îl iubește.

Femeia este capabilă să ierte atât de multe lucruri, încât în momentul plecării nu va scoate un cuvânt. Este un test, o provocare – spune-i cum vrei. Dacă într-adevăr ai nevoie de ea, este necesar să treci acest test. Femeile nu se mai întorc acolo unde nu mai sunt prețuite și nu le este frică să piardă, indiferent cât de mult pot iubi.

Nu renunța. Nu va mai primi florile – scrie-i ceva sub fereastra casei sale. Refuză orice întâlnire – convinge o prietenă să o scoată la plimbare și uimește-o cu apariția ta. Fă lucruri prin care nu ar putea face altceva decât să te ierte.

Dar dacă nu vei face nimic, o vei asigura că a luat decizia corectă.

Renunță la obiceiurile și principiile care îi provoacă durere. Chiar sunt mai importante decât omul pe care îl iubești?

Acolo unde este mândrie, nu există iubire. Iar dacă există dragostea, nu o pierde. Iubirea este demnă de cei care nu renunță.

Oferă-i femeii sentimentul că este dorită, unică și irepetabilă. Fă-o toată viața. Perfect ar fi să o faci în fiecare zi.

Cine a spus că dragostea este ușoară?