Uneori distanța nu reprezintă nici o barieră. Uneori distanța dintre trupuri e legătura dintre suflete

Distanța îi sperie pe oameni. Îi face să ia decizii greșite, să grăbească lucrurile și să nu lase relația să meargă în ritmul ei normal. O fac pe clarvăzătorii și spun că depărtarea îi va schimba, îi va face reci unul față de altul și toate sentimentele pe care le au se vor spulbera. Frica de a fi părăsiți, de a fi singuri îi duce spre alegeri incorecte.

Distanța nu este un obstacol pentru o relație care are o temelie puternică, care are o bază și este compusă din încredere, respect, înțelegere și iubire. Acolo unde doi oameni se simt și au emoții puternice orice problemă are o rezolvare. Nimic nu-i va despărți. Cei care aleg să se despartă pentru că unul din ei s-a îmbolnăvit grav, sau că job-ul îi forțează să plece departe, au confundat iubirea cu simpatia, cu plăcerea. Când iubești nu cedezi ușor, nu pleci pur și simplu.

Distanța nu reprezintă nici o barieră pentru a iubi în continuare. Ea nu stinge focul iubirii. Dimpotrivă, îl ține aprins și face ca dragostea dintre doi oameni să crească, să pună rațiunea în mișcare și să se gândească la cât mai multe șanse de a fi împreună. Într-o relație mereu vor fi încercări, cred că distanța e una din ele. Așa sunt testați oamenii care susțin că iubesc cu adevărat. Cei sinceri fac față. Cei care au mințit pur și simplu se despart.

Uneori distanța dintre trupuri e legătura dintre suflete. Când doi oameni se iubesc, sufletele tânjesc. Când doi oameni se iubesc cu adevărat, ei se simt, chiar dacă îi despart mii de kilometri. Distanța dintre trupuri ajută la apropierea sufletelor. Atunci când trupurile nu se pot atinge, sufletele se percep și  sunt mai aproape unul de altul.

Uneori distanța nu reprezintă nici o barieră. Uneori distanța dintre trupuri e legătura dintre suflete. – citat cu autor anonim