Unele dintre cele mai bune momente din viață sunt cele pe care nu le poți spune nimănui

Ce contează mai mult: să fii iubit sau să știe o lume întreagă că ești iubit? Să te împarți cu omul drag sau cu întreg universul? Să-ți fie teamă că ai putea pierde clipe de nebunie sau să-ți fie teamă de ce va spune lumea? Dacă ești responsabil de dragostea ta, vei ști de la bun început ce să răspunzi. Pentru că nu poți satisface pe toată lumea. Pentru că ceea ce trăiți în doi nu se potrivește pentru alții. Iar să scoți dragostea din casă e un show ieftin tipic relațiilor care au căzut. Sau sunt pe cale să cadă. Unele dintre cele mai bune momente din viață sunt cele pe care le trăiești, le păstrezi și îți aduci aminte de ele în doi.

Adică tu și el. Atât. Nu o să fii mai fericită dacă vei spune fiecărei prietene cât de pasional a fost el aseară. Pentru că indirect asta înseamnă că acel moment nu va mai fi momentul vostru, dar și al lor. Așa și cu cearta. Nu alergi să te descarci primului întâlnit. Vă supărați din motivele voastre, vă împăcați cu argumentele voastre și apoi ambii vă delectați de la senzația împăcării. Cel mai aiurea e să mergi la vecinu să-l întrebi oare cum să rezolvi o problemă sau alta din relația ta. Păi știe vecinu asta? Sau oricine ar fi în locul lui. A fost el acolo, a gustat din lumea voastră, a înțeles motivele? Păi bine că nu. NU. Alt răspuns nu există. O relație începe să meargă când cei doi încep a construi secretele lor, nebuniile lor, chiar și supărările lor. Pentru că asta e realitatea: nu poți să fii o viață mega fericit și o viață mega certat cu omul de alături. Ești în multe și diferite feluri și fiecare fel îl cunoașteți voi cel mai bine. Așa se nasc cele mai bune momente.

În relațiile care nu merg unul din parteneri neapărat se va plânge pe celălalt. În relațiile care merg fericirea va rămâne un secret bine păzit de ambii. Iar fericirea înseamnă și nopți fierbinți, și o cină romantică, și o plimbare, și siguranța pe care ți-o oferă omul de alături. Fericire e în detalii. Ce treabă au cuplurile fericite să-și spună detaliile altora? Trebuie să trăiești atât de frumos cât să-ți fie incomod să spui cuiva despre ce ai trăit. Trebuie să simți nebunia și plăcerile cât să nu dorești să le împarți cu restul. Trebuie să găsești momentele de sinceritate și afecțiune pe care le-ai spune doar omului drag. Trebuie să înțelegi că nimeni altcineva decât jumătatea nu îți va oferi mai multă pasiune, fericire și sinceritate.

Unele dintre cele mai bune momente din viață sunt cele pe care nu le poți spune nimănui.