„Unde ai fost atunci când înghețam de frig în casă? Dar când aveam nevoie de tine?”

Unde ai fost atunci când aveam nevoie de protecția ta? Unde ai fost atunci când mama era bolnavă? Unde ai fost atunci când înghețam de frig în casă? Unde ai fost atunci când nu aveam ce mânca, cu ce mă încălța? Unde ai fost atunci când aveam nevoie de dragostea şi de susținerea ta? Unde ai fost??!

Fără nici o remuşcare mă loveşti pentru că nu îmbrățişez. Dar nu am de ce! Eşti un străin pentru mine. Un străin rece. Spune-mi te rog, ce drept ai tu să te comporți ca un tiran cu mine, dacă nu mi-ai fost alături niciodată? Tu ai fost plecat, ai fost cu altă femeie atunci când mama ne creştea. Iartă-mă, dar nu-mi poți cumpăra iubirea cu ciocolate şi jucării.

Bărbați nu uitați de copiii voştri! Ei nu au nici o vină că au venit pe pământ, ei vor doar să fie iubiți. Și atunci când voi îi părăsiți, să știți că ei suferă. Poate nu o spun direct, dar suferă. Apoi vine momentul când vreți să îi revedeți, dar înțelegeți că ei s-au schimbat. Au înțeles pe cine să iubească și să respecte și pe cine să respingă. Bărbați, nu uitați de copiii voștri. Ei nu au nici o vină că vor dragoste și afecțiune.

Cu drag, Mary!