fb

Un test psihologic care îți va arăta ce fel de partener ești în cadrul relației!

Ce e iubirea?

Fiecare are propria definiție a iubirii, pe baza căreia își creează relația cu partenerul.  Toate cuplurile care mențin o relație de lungă durată își au propriile lor secrete. Mici secrete nevinovate care îi ajută să păstreze focul pasiunii aprins.

Știința modernă nu are o explicație comună pentru acest element, dar psihologii pot determina cu ușurință rolul nostru în relație.

În continuare, îți propunem un test care îți va oferi niște răspunsuri interesante.

Care cuplu din imagine ți se pare cel mai fericit?

Imaginea 1

Cuplul nr 1
Această alegere vorbește despre faptul că relația ta este plină de foc și pasiune! Nu ești genul de om pentru care pozele comune pe facebook reprezintă ceva semnificativ. Ești adeptul „vieții reale”. Vrei să trăiești aici și acum.

Imaginea 2

Cuplul nr 2
Îți place să-ți expui propriile sentimente, nu te jenează acest fapt, iar exteriorizarea emoțiilor nu e ceva ce te-ar constrânge. Spre deosebire de partenerul descris în primul caz, aici tu ești cel/cea care va posta pozele comune pe rețele de socializare.

Cu siguranță nu e un lucru rău să fii fericit și să nu ascunzi asta, dar fii precaut. Nu fiecare om trebuie să știe la ce etapă a relației te afli la moment.

Imaginea 3

Cuplul nr 3

Advertisement

Atât tu, cât și partenerul tău sunteți deja personalități formate. Gândiți matur și faceți planuri comune de viitor.
Încrederea fără limite este ceea ce vă caracterizează cel mai bine, iar părerile străine nu înseamnă nimic pentru voi. Nu simțiți dorința de a vă demonstra dragostea în public. Trăiți atât cu prezentul, cât și cu viitorul în suflet.

Source :

bomba