fb

Un singur semn care-ți va spune dacă relația voastră este una fericită sau nu

Fotografiază sau consideră că nu s-a întâmplat. Odată ce postezi ceva cu numele partenerului, alături de un emoticon în formă de inimă, înseamnă că sunteți împreună. Mai nou, cumplurile își negociază relația pe Snapchat, Instagram, Facebook, Twitter, încercând să demonstreze cuiva că sunt într-o relație oficială.

Un studiu realizat recent te va surprinde însă: cuplurile care nu postează pe rețelele de socializare despre relația lor sunt MAI FERICITE!

Este normal și sănătos să-ți manifești în public mândria și admirația față de partener și în general, să te simți bine că ești într-o relație. Totuși, există o conexiune între postările pe care le publici și sinceritatea din spatele acestui gest.

În primul rând, oamenii care nu prea folosesc rețelele de socializare sunt mai fericiți. Dacă e să comparăm cu modul de viață al altor oameni, atunci putem spune că folosirea excesivă a rețelelor de socializare duce la depresie. 

Atunci când ești fericit cu viața ta (și cu relația în care ești) ești mai prezent în ea și nu ai timp de selfie-uri sau de o nouă postare.

Poți să te simți mai bine crezând că alți oameni te văd într-un mod diferit, că-i faci să creadă că ai o viață perfectă. Cu alte cuvinte, ne spălăm creierul, părând mai fericiți și făcându-i și pe alții să creadă la fel.

Cu toate acestea, cei care sunt stabili emoțional și sunt siguri pe relația lor, nu tind să exteriorizeze această emoție. Fericirea lor vine de la a fi împreună cu omul drag, deci aceștia nu au nevoie de iluzia unei vieți perfecte, ei nu simt nevoia să demonstreze nimic nimănui.

Asta nu înseamnă că trebuie să nu te mai folosești de rețelele de socializare. Potrivit altui studiu, cei care își afișează statutul relației pe rețelele de socializare sunt mai implicați decât alții. Important este ce faci după acest mic moment: rămân dependent de online sau te întorci cu fața către partener și te implici total în relație.

 

 

Advertisement

 

Source :

indy100.com