fb

Un singur cuvânt care te va ajuta să-ți dai seama că el nu este bărbatul tău!

Am un sfat, provocat de o conversație pe care am avut-o astăzi cu o prietenă. Este divorțată de câțiva ani și recent s-a implicat într-o relație care durează de mai multe luni.

De fiecare dată când o întrebam cum se simte, îmi răspundea cu: „Bine, DAR…” și apoi vorbea despre câteva probleme pe care le avea cu partenerul. Întârzia foarte mult, nu voia să se întâlnească cu prietenii ei, era distant. Practic, de fiecare dată când o întrebam despre el, răspundea că erau împreună, dar…

Așa că s-au despărțit, iar acum este împreună cu cineva de câteva săptămâni. Când am văzut-o, am întrebat-o: „Cum este noul tău iubit?”

„Este minunat” mi-a răspuns, radiind de fericire. Nu a mai spus acel „dar”.

Răspunsul ei m-a dus cu gândul la diferența dintre relațiile sănătoase și cele care probabil nu vor funcționa. Pot realiza asta după cuvântul „dar”.

Cred cu ardoare că atunci când o relație este bună, nu există un „dar”. Nu spun că relațiile sănătoase sunt perfecte. Când cineva te face cu adevărat fericit, împărtășești doar momentele bune.

Atunci când te afli într-o relație, ascultă-te când vorbești cu prietenii despre acea persoană. Ascultă cuvintele care îți ies din gură. Asta spune dacă ești fericit sau nu în relația ta.

Uneori este mai ușor să rămâi într-o relație, chiar dacă știi că nu este cea corectă. Unul din motivele pentru care păstrezi această relație este că îți pasă de acea persoană și nu vrei să te întorci la perioada întâlnirilor.

Te simți confortabil, nu crezi că poți avea parte de ceva mai bun și nici că vei găsi un alt bărbat sau o altă femeie mai bună. Așa că rămâi în această relație, ajungi frustrat și nefericit, pentru că același „dar” revine iar și iar.

„Cum este băiatul cu care te întâlnești?”

  1. Cel mai bun.
  2. Un băiat deosebit.
  3. Ieri m-a surprins. A venit la mine cu prânzul.
  4. Ne distrăm atât de bine.
  5. Pur și simplu, îl iubesc.
  6. Drăguț și grijuliu.
  7. Sunt foarte fericită.
  8. L-am așteptat toată viața.

Dacă unul din aceste răspunsuri ți se potrivesc, atunci păstrează acel bărbat.

Advertisement

În orice caz, cred că instictul va vorbi pentru tine și îți va spune dacă cuvântul „dar” este suficient de important pentru ca relația voastră să te împlinească.

Îmi amintesc că stăteam în avion lângă un străin care mi-a spus:„ Când o relație este una corectă, totul va decurge ușor”. Nu voi uita niciodată asta. Ce înseamnă „ușor”? Fără „dar”!

Source :

cosmo