Un singur cuvânt, care descrie cel mai bine semnul tău zodiacal

Un singur cuvânt poate spune multe despre Zodia în care te-ai născut. Poate părea nebunesc faptul că am putea caracteriza cu un cuvânt, în dependenţă de Zodia fiecăruia, oameni absolut diferiţi. Dar acest lucru nu va face nimănui vreun rău, aşa că haideţi să ne relaxăm şi să vedem împreună ce va ieşi:

Berbec – Protecţie

Mulţi oameni consideră Berbecul ca fiind agresiv. O fac pentru că ştiu: berbecul niciodată nu va fugi din faţa unei greutăţi. Berbecul iubeşte să îi ajute pe toţi şi să îi apere. Nu poate fi indiferent.

Leul – Seducţie

Leul este cel mai tare în ale seducţiei. Oamenii sunt atraşi de el ca de un magnet. Are carismă şi multora le place acest lucru. Leul nu ne opreşte până nu ştie sigur că este adorat şi apreciat de toţi.

Săgetător – Mişcare

Pentru Săgetător este foarte greu să stea pe loc, măcar şi pentru câteva clipe. Pe el totul îl îngrijorează, el de tot este interesat, totul trebuie să cunoască. Reuşeşte să facă o mulţime de lucruri într-un timp scurt. Dacă nu este în acţiune, se simte depăşit de plictiseală şi de faptul că viaţa trece pe lângă el.

Taur – Ghidare

Taurului îi place foarte mult să arate direcţia corectă, să ofere sfaturi despre cum este corect să faci un lucru sau altul, unde mai bine să mergi şi ce anume să alegi. Iubeşte să fie totul organizat, crede că lumea nu s-ar descurca fără ghidarea sa.

Fecioară – Productivitate

Fecioara adoră tot timpul să se afle în acţiune, tot timpul să facă ceva. Cei născuţi sub acest Semn Zodiacal totdeauna ceva produc, îndeplinesc, fac. Ei nu pot doar să stea, aşa, pur şi simplu.

Capricorn – Ascensiune

Toată viaţa sa Capricornul o petrece într-o continuă urcare. Cum trec de o nouă etapă a vieţii, imediat trec la următoarea. Merg cu paşi mici, dar siguri spre victorie.

Gemeni – Schimbare

E suficient ca cineva să fie îndrăgostit de cei născuţi sub acest semn, că imediat se schimbă de nu-i mai recunoşti. Gemenii pot fi azi înţelepţi, iar mîine nesăbuiţi. Azi atrăgători, iar mâine nearanjaţi. Se schimbă cu viteza luminii.

Balanţa – Echilibru

Nimeni nu ştie să fie atât de echilibrat ca Balanţa. Mereu tinde să îşi echilibreze neajunsurile, asta îi reuşeşte de minune.

Vărsător – Sensibilitate

Vărsătorul este un sensibil înnăscut. Iubirea lui faţă de oameni schimbă lumea. Toţi din jurul lui devin romantici şi plăcuţi. El vede lumea ideală, în care toţi sunt fericiţi şi mulţumiţi.

Rac – Ascunziș

Viaţa Racului este ca viaţa unui melc: mereu tinde să se ascundă ca într-o cochilie de toate grozăviile acestei lumi. Căci doar acolo se simte în siguranţă.

Scorpion – Planificare

Scorpionul mereu este plin de planuri şi idei. Toate sunt foarte bune. Mereu vrea să inventeze ceva, să găsească noi strategii.

Peşti – Emoție

Peştii sunt foarte sensibili, ei simt tot ce se întâmplă, empatizează foarte bine cu cei din jur. Este o calitate foarte rară. Anume ei ne amintesc despre empatie, sentimente, iubire.