Un semn sigur că pentru acest om ești doar o străină

De unde să știi dacă o persoană te iubește sau te apreciază? Există cel mai simplu semn ca să afli acest lucru. Spre exemplu, ai avut o grădină. A ta personală. Imaginează-ți că mereu ai avut grijă de ea, ai udat-o, ai curățit-o. Prin urmare, ai investit muncă și bani.

Ai depus efort cât mai des să vizitezi această grădină. Dar, la un moment dat, afli că această grădină nu este a ta. Adică, dacă vrei, poți doar să lucrezi în ea. Poți să continui să admiri florile, dar grădina nu mai este a ta. Foarte multe persoane își vor pierde dorința de a lucra în grădină și de a cheltui bani pentru întreținerea acesteia.

Florile vor putea admirate și așa, iar roada va putea fi strânsa când îi va veni timpul. Nu are rost să fie făcută vreo investiție, nu trebuie să cheltui bani pentru întreținerea unei grădini care nu mai este a ta. Atunci când vorbim despre ceva „al nostru” investim și avem grijă din tot sufletul.

Când nu este „al nostru” – nu ne mai pasă

Nimeni nu vrea să ofere nimic pentru ceva ce nu este al său. Doar se va folosi de asta. Aici este foarte clar cum te consideră altă persoană – al său sau doar cineva străin. A investi și a avea grijă înseamnă că cineva consideră că are ceva al său.

Înseamnă că îi pasă și iubește. Dacă doar vine pentru a culege roade, pentru a se odihni în acea grădină, nu e la fel. Iată așa poți înțelege dacă ești pentru cineva importantă sau nu. Tu pentru el nu ești decât o grădină „cu împrumut”.

Celălalt nu simte motivație să aibă grijă. O casă nu este considerată a sa dacă persoana nu o îngrijește. Un copil nu este considerat al său dacă nu este hrănit și nu este educat. O femeie nu este considerată a sa dacă bărbatul apare doar atunci când vrea el.

Prietenul nu este considerat al său, ci doar o simplă cunoștință, dacă nu este ajutat și susținut. Dacă nu aparține cuiva, acel lucru sau acea persoană nici nu este iubită. De aceea, acest semn este foarte clar, simplu și sigur – când nu îi pasă de tine, când nu îți oferă nimic. Chiar dacă acea persoana este drăguță cu tine, chiar dacă îți spune că te iubește.