Un bărbat va fi atras de aspectul tău exterior, dar se va îndrăgosti de aceste trăsături ale tale

Acea apropire de moment, acea atracție superficială nu va fi decisivă în cucerirea sufletului unui bărbat. El va admira aspectul exterior, va fi atras de anumite experiențe sau cuvinte, dar se va îndrăgosti de un fel de a fi, de energia ta, de lumea ta.

Va trece dincolo de aparențe, atunci când îți va cunoaște întregul Univers și se va conecta emoțional. Atunci nu vor conta impresiile false, declarațiile construite pentru a surprinde. Va conta sinceritatea ta, optimismul tău.

Se va îndrăgosti de sufletul tău bun. Când va înțelege că nu te prefaci și nu porți măști, îți va îmbrățișa felul de a fi și va căuta să rămână alături, să devină acel bărbat demn și corect pentru tine, să vină cu un comportament asumat.

Va admira caracterul tău autentic, felul în care vei refuza să bârfești și să te joci cu sentimentele lui, curajul tău de a risca și de a trăi cu încredere fiecare experiență, pasiunea cu care te vei bucura de prezent, frumusețea lumii tale.

Se va îndrăgosti de cuvintele tale sincere, de acel devotament pe care nu îl înlocuiești cu nimic, atunci când refuzi să lași loc pentru alte aventuri, să ascunzi lucruri, să profiți de vulnerabilitatea lui, să rămâi blocată în reproșuri și critici.

Va ști că poate construi alături de tine mai mult decât o stare de moment, își va imagina o viață întreagă trăită împreună, va fi sigur că au rost toate compromisurile, discuțiile deschise despre orice, cedările și îmbrățișările firești.

Se va îndrăgosti de liniștea și de nebunia ta

Vei fi unică pentru el, femeia care va aduce pasiunea în lumea lui, frumusețea unui fel de a fi, acea stare de bine pe care o veți trăi în doi. Atunci va înțelege cât de importantă este împlinirea și recunoștința, cât de firesc se întâmplă totul.

Va fi sigur că totul este atât de diferit, apropierea de tine este altfel, dorința de a fi mai bun este mult mai puternică, asumarea fiecărui gest este o normalitate. Se va simți un bărbat fericit alături de tine, va căuta să împartă cu tine din fericirea lui.

Se va îndrăgosti de felul în care vei alege să-l susții în momente complicate, să-l accepți așa cum este, să-i înțelegi emoțiile, să-l încurajezi să nu renunțe atât de ușor, să-l provoci să vrea mai mult, să ofere mai mult, să iubească mai mult.

Se va atașa de sufletul tău, de încrederea ta, de felul în care vei percepe acea realitate. Își va confirma că nu există nimic mai scump decât un om drag aproape, capabil să treacă dincolo de superficial, să empatizeze, să admire.

Iubirea lui va fi un răspuns firesc la iubirea ta profundă, la acele gesturi care vor veni din suflet, la acele cuvinte sincere, la acel comportament demn. Nu te vei preface, nu te vei juca cu emoțiile lui, nu vei căuta să-i transformi lumea.

Vei cuceri prin naturalețe și gingășie, prin deschidere și bunătate. Îl vei convinge că totul are rost, atunci când vei rămâne alături să construiești, să găsești soluții, trecând dincolo de aparențe, de interpretări, de iluzii.

© De Vorbă cu Tine