Un bărbat poate totul, principalul e să crezi în el

Un bărbat poate să facă orice. Dacă ține la tine, dacă contezi pentru el, dacă își vede prezentul și-un viitor lângă sufletul tău, atunci un bărbat poate să facă orice. Poate să te facă fericită, poate să-ți asigure o lume mai frumoasă, poate să fie cald și bun și poate să construiască alături de tine. El nu uită de viața lui și de visurile pe cre le are. El reușește să fie respectat de toți și admirat de rivali. El e bărbat. Pentru că, dincolo de orice, tu crezi în el!

Dacă femeia de alături crede în bărbatul ei, lucrurile devin cu mult mai posibile pentru el. Există deja pentru ce și pentru cine. El știe că există un om în care poate avea încredere. El are motive să te păstreze, să te iubească, să te poarte în sufletul său. El e altul. El altfel vede viitorul vostru, pentru că pe lângă femeia din prezent te simte ca și omul lui pentru toată viața. Încrederea e ceea ce vine la pachet cu dragostea și fără una din ele nimic nu merge la fel.

Dacă vrei un bărbat corect și care să rămână alături, ai încredere în el. E atât de complicat să construiești ceva reproșând întruna. E complicat să ții de mână când știi că e gata să te critice, să te cicălească, să te disprețuiască. Bărbații pleacă pentru că într-o zi ajung să fie nefericiți. Bărbații vor să iubească, dar nu femei de bani gata, nu femei care nu-și dau seama că reciprocitatea trebuie să existe mereu între doi oameni. Trebuie să crezi în cel care ți-e alături, altfel de ce mai ești alături de el. Trebuie să crezi așa cum nu crezi în nimeni altcineva.

Un bărbat poate totul, principalul e să crezi în el. Și să te iubească!

Foto: fit4brain.com