Un bărbat iubitor și demn nu va aduce durere în sufletul tău, niciodată. El îți va demonstra în fiecare zi cât de mult te iubește

Nu există loc pentru cuvinte urâte și comportamente toxice, atunci când un bărbat alege să-ți îmbrățișeze sufletul, când se îndrăgostește de lumea ta și are cele mai bune intenții. El descoperă atât de multe motive să fie recunoscător și grijuliu.

Se îndepărtează de orice gând egoist, vine alături și susține necondiționat, îți demonstrează că sentimentele sale nu sunt un moft temporar. Înțelegi că ești pentru el o prioritate, ești femeia pe care o vrea alături pentru toată viața.

Bărbatul demn și iubitor nu te va face să suferi, este realitatea firească a unei emoții sincere, este modul în care acesta își va asuma pe deplin rolul de partener, va răspunde cu încredere și va refuza să profite de sensibilitatea ta.

Nu îți va fi frică alături de acest bărbat, nu te vei întreba ce se ascunde dincolo de aparențe, dacă ține la tine cu adevărat, dacă are rost să construiești. Acțiunile lui, reacțiile în fața provocărilor, răspunsurile potrivite vor fi dovezi de iubire.

Uneori rămâi lângă un om, chiar dacă atitudinea acestuia este atât de toxică. Accepți cuvinte urâte, accepți să fii o rezervă, te sufoci în propria iluzie și uiți de tine. Îți spui că se va schimba în timp, dar un om iubitor nu își permite să umilească.

Omul tău drag, îndrăgostit de tine cu adevărat, nu va îndrăzni să anuleze afecțiunea și armonia din relație prin minciună și trădare, prin dorința de a controla și manipulări ieftine. El va fi recunoscător pentru tot.

Îți va demonstra că are intenții bune și îi pasă

Dacă suferi și trăiești în minciună, dacă trebuie să cerșești atenție din partea omului de lângă tine, dacă există multă nesiguranță și neputință în relație, dacă ești mereu înjosită și umilită, întreabă-te dacă mai există iubire.

Omul care ține la tine nu va trece niciodată de acele limite sănătoase, îți va respecta și admira felul de a fi, va rămâne aproape în momente complicate, fără a fugi pe ușa din spate și fără a veni cu pretexte ieftine.

El va alege să aibă grijă de povestea voastră și de tine, va alege să fie responsabil și înțelegător, va căuta să îndepărteze orice urmă de îndoială, va fi de fiecare dată lângă sufletul tău, gata să te asculte și să-ți înțeleagă emoția.

Sunt parteneri care păstrează alături doar prin manipulare și jocuri ieftine, pentru care starea de bine contează cel mai mult, care evită să se implice cu adevărat în relație, nu vor să se complice cu responsabilități și ascund atât de multe lucruri.

Doar că adevărata iubire nu lasă loc pentru durere și egoism. Un bărbat demn nu se va ascunde după aparențe, nu va trăi relația în mod superficial. El îți va demonstra în fiecare zi cât de importantă ești pentru el și cât de mult contează povestea voastră.

Meriți să îmbrățișezi un om drag și să știi că totul are rost, meriți să descoperi recunoștința și grija lângă sufletul său, meriți să găsești bucuria de a construi în doi o lume a voastră.

© De Vorbă cu Tine