Un bărbat ideal și o femeie ideală nu vor fi împreună niciodată. Pentru că ea nu acceptă din prima, iar el a doua oară nu mai propune

Cât de mult nu ar dori să fie alături un bărbat, dacă femeia vrea totul pe tavă sau face crize de isterie în plină fericire, până la urmă nu iese nimic. Cât de mult nu ar încerca femeia să păstreze alături un bărbat, dacă el e mai aproape de ușă decât de sufletul ei și caută cu prima ocazie să plece, atunci nu iese nimic. Dacă o femeie vrea un bărbat perfect și cu de toate și la rândul ei se crede cea mai corectă, asta nu înseamnă că relația va fi de succes. Cum nu se știe cât de reușită va fi relația în care el e prea orgolios și mândru ca să mai privească înapoi și ea se plictisește din prima și nu vrea să privească înainte. În dragoste te joci de-a compromis sau pe satisfacții personale?

Bărbații și-au făcut idealul lor de femeie și femeile își au idealul lor de bărbat. Pentru unii ideal înseamnă să vii acasă și să știi că cineva te așteaptă cu dragoste. Pentru alții ideal e cheia de la mașină. Sau de la ambele mașini. Și asta te face să înțelegi din prima că așa cum unii înțeleg o femeie perfectă nu o vei înțelege tu și așa cum unele te știu pe tine perfect nu te știu și altele. Pentru că într-o relație cuvinte ca perfect, ideal, unic trebuie strânse grămadă și aruncate după ușă. Să tinzi spre perfecțiune e bine, dar să te crezi mai perfect decât omul de alături e bonăvicios.

Un bărbat ideal, așa cum îl văd unele femei, niciodată nu va căuta să privească de două ori aceeași femeie. Pentru că deh, el e ideal și nu-i trebuie jumătăți de măsură. O femeie ideală invers, nu-și va pierde timpul cu primul întâlnit, cât de bun nu ar fi el. Pentru că ea trebuie să analzieze, să caute, să facă comparații. Ea nu va risca să spună DA din primul moment și apoi să regrete. Până la urmă problema tuturor, a femeilor și a bărbaților, e că fug după acest ideal, îl caută o viață și uită de ei. Uită că viața are momentele ei de sinceritate. Că atunci când ți-e greu cauți un umăr de nădejde, nu un mușchi bine făcut. Că dorind să fie totul perfect, transformi viața într-o plictiseală de zile mari. Nu mai aveți unde tinde, nu mai trăiți nebunia voastră. La ce bun? În dragoste te joci de-a idealul sau pe momentele din fiecare zi?

Un bărbat ideal și o femeie ideală nu vor fi împreună niciodată. Pentru că ea nu acceptă din prima, iar el a doua oară nu mai propune.