Un bărbat i-a cerut lui Dumnezeu să-l schimbe cu rolurile cu soția…

Bărbatul este după natura sa o ființă foarte puternică, menită să depășească toate obstacolele. Însă la un anumit moment acest lucru poate să te extenueze.

Atunci bărbatul s-a adresat Divinității: ”Doamne! Te rog, schimbă-ne cu locurile pe mine și soție. Ea nu muncește, stă ziua întreagă acasă și nu face nimic ieșit din comun. Vreau să trăiesc la fel ca ea.”

Atunci Divinitatea îi răspunde: ”Bine, fie cum vrei tu!” …și i-a îndeplinit dorința.

În dimineața următoare el se trezește și ca o femeie adevărată se ridică imediat din pat. Cum ar putea fi altfel? Trebuie să gătească micul dejun, să îl ducă pe copilul mai mare șa școală, pe cel mai mic la grădiniță.

Apoi să meargă la magazin să cumpere produse pentru a găti prânzul. După aceea urmează curatul prin casă, spălarea rufelor și alte treburi.

Numai crezi că ai o pauză, când deja trebuie să mergi după copil la grădiniță. După asta trebuie să îi hrănești, să speli vesela și să îl ajuți pe cel mai mare cu temele. Când înțelegi că ai și tu un moment de răgaz, trebuie să începi să gătești cina.

Ați mâncat, iarăși ai spălat vesela, ai făcut iarăși menaj și ai pus copiii la culcare. Numai te-ai pus în pat că soția are dispoziție să vorbiți.

În acest mod, bărbatul a petrecut o lună întreagă. Însă această viața l-a extenuat atât de mult că s-a adresat iarăși Divinității: ”Doamne! Întoarce-mi te rog viața mea anterioară. Nu mai pot să trăiesc astfel!”

Însă Divinitatea îi răspunde: ”Este prea târziu. Ești deja însărcinat!”

Sursa :