Un bărbat fidel niciodată nu te va face să te îndoiești de iubirea lui

Un bărbat fidel nu se va teme să își arate atât punctele sale forte, dar și pe cele slabe. El te va lăsa să vezi toate aspectele personalității sale pe care le ascunde de alte persoane. El îți va permite să-i descoperi slăbiciunile, temerile. 

Un bărbat fidel este cel care te iubește din toată inima, profund și fără un anumit interes ascuns. El este cel care, prin acțiunile sale, mereu te va convinge că ești unica pentru care inima lui bate frenetic.

Un bărbat fidel niciodată nu te va lăsa să te îndoiești de dragostea lui. El este cel care nu se rușinează să își arate sentimentele și să-ți spună cât de mult te iubește. 

Un bărbat fidel nu e va aprecia doar pentru frumusețea ta, dar și pentru bunătatea ta, pentru firea ta plină de compasiune, pentru simțul umorului, pentru sinceritatea ta, chiar și pentru ciudățeniile tale.

Un bărbat fidel te va încuraja să te accepți și să te iubești pentru cine ești cu adevărat. El niciodată nu îți va permite să te îndoiești de puterea ta și de calitățile tale pozitive. Nu îți va permite să te îndoiești de valoarea ta pentru că știe că ești mult mai bună atunci când rămâi tu însăți.

Un bărbat fidel se gândește des la tine.

El te sună sau îți scrie pentru a te întreba cum te simți și ce faci atunci când nu sunteți împreună. De el nu trebuie să te îndoiești niciodată.

Un bărbat fidel este mândru de tine. El nu ascunde acest fapt de rudele sau prietenii săi. El este mândru de tot ce tu ai obținut în viață cu forțele proprii și vrea ca toată lumea să știe cât el este de fericit că tu exiști în viața lui.

Un bărbat fidel niciodată nu te va compara cu alte femei. Nu te va face niciodată să crezi că trebuie să meriți dragostea lui. Nu te va face să crezi că nu ești demnă de el. Niciodată nu va sugera că ar merita pe cineva mai bun decât tine.

Un bărbat fidel știe că intimitatea dintre voi este mult mai mult decât o atracție fizică. El știe că între voi este o legătură foarte puternică pentru că vă iubiți sincer și necondiționat. Între voi este sprijin, încredere și susținere. Pentru că știți cum să vă acceptați reciproc sentimentele. Toate aceste lucruri dintre voi au apărut în timp, treptat, dar anume ele v-au consolidat relație.

Un bărbat fidel este cel în care tu poți avea cea mai mare încredere. Pentru că onestitatea este calitatea pe care el o prețuiește foarte mult. El te tratează cu mult respect. El întotdeauna îți va spune adevărul, oricât de dur ar fi acesta. 

Un bărbat fidel este cel care îți oferă sprijin, încredere, iubire, tandrețe, siguranță… E cel care mereu va fi acolo, lângă tine.