Un bărbat deștept nu se gândește cine a fost până la el. El va face așa ca după el să nu mai fie nimeni

Diferența dintre un bărbat și un bărbat deștept e că ultimul va fi cu tine până la urmă. Nu va ieși pe ușa din spate, nu va reproșa, nu va striga ca o fată mare, disperat de situație. El va ști să rămână atunci când toți vor fi plecați.

Va alege cu cap o femeie și tot cu cap va construi o relație. Va ști că ai avut un trecut, fie el bogat sau mai modest. Va face prezentul un moment frumos și din viitor o destinație spre fericire. Și mult, mult mai important decât orice, te va iubi.

Un bărbat deștept nu va fi posedat de gândul de a te cicăli de fiecare dată cu trecutul tău, cu defectele tale, cu faptul că nu știi să faci un fel de mâncare sau că cum se pun farfuriile în uscător. Din contra, unde nu vei ști, îți va arăta. Unde te vei teme, va fi alături.

Unde îți vei face griji, va veni cu soluții. Dincolo de ideea că totul e în echilibru într-o relație, tu ești femeie și el e bărbat și cu asta spui totul. Femeia susține, femeia învață, femeia e femeie cu trecutul ei și cu lumea ei. Și tot femeia e cea mai îndrăgostită și cea mai fericită alături de bărbatul potrivit.

Crede-mă, dacă el o ceartă mereu și îi pune în spate un trecut, nici pe departe nu e potrivit. Pentru că tot el nu va ști ce să facă cu un viitor împărțit la doi. Cu el ai de construit o familie, de crescut copii, de povestit la bătrânețe despre aventuri și momente frumoase. Ce vei povesti lângă un nepriceput.

Da, un bărbat adevărat e doar lângă o femeie adevărată. Lucrurile se leagă într-o relație iar reciprocitatea e atât de necesară când unul oferă iar celălalt nu. Dar totuși, un bărbat decide într-o familie și zic de toate deciziile responsabile, bărbătești. Un băiețaș va căuta să compare mereu cum i-a fost ei cu fostul și cu alt fost și cu altul.

Un bărbat doar va spune femeii lui să aibă încredere și să-i fie alături, Iar restul lucrurilor le va face cu cap și priceput. Pentru că precum în spatele unui bărbat de succes e o femeie înțeleaptă, așa și în spatele unei femei e un bărbat deștept. Și dacă mai corect, nu în spate, ci alături. Frumos. Responsabil. Bărbătește.

Mulți bărbați poate a avut o femeie. Vei căuta să o cerți pentru fiecare? Nu. Vei lăsa un trecut în urmă, fiind prezent în lumea ei, iubind-o și transformând-o în cea mai fericită femeie.

Un bărbat deștept nu se gândește cine a fost până la el. El va face așa ca după el să nu mai fie nimeni.