Un bărbat demn îți va demonstra că merită iubirea ta sinceră în aceste feluri

Cuvintele goale, promisiunile false, acele măști purtate din interes nu fac decât să distrugă o relație, să îndepărteze doi oameni pentru totdeauna. În urma unui comportament toxic rămâne doar dezamăgire, regret, tăcere.

În schimb, atitudinea demnă și corectă, reacția în fața provocărilor, asumarea rolului de partener sunt dovezi clare că acest om are intenții corecte, vrea cu adevărat să construiască o poveste de iubire, vrea să fie cu tine pentru toată viața.

Asumarea și maturitatea emoțională sunt semnele unei apropieri sănătoase. El înțelege cât de importantă este prezența lui constantă în relație, nu doar atunci când are chef. Înțelege că jocurile ieftine și interpretările nu își au locul între voi.

Este mereu aproape de tine, conectat emoțional, cu sufletul deschis, de fiecare dată sincer și deschis să vină cu soluții, cu reacții potrivite. Nu vei vedea în comportamentul său manipulare, dorința de a controla lucrurile, de a impune stări.

Prioritatea lui este să te vadă fericită, să știe că nimic nu poate distruge echilibrul din relație, să aducă încredere și siguranță. Îți alungă îngrijorările prin comportamentul său, te provoacă să descoperi liniștea și recunoștința lângă el.

Îi pasă atunci când te simți prost, îi pasă atunci când suferi și ai nevoie de el, îi pasă atunci când ceri o reacție potrivită, îi pasă și te susține în orice situație. Te încurajează să îți urmezi visurile, să nu uiți de tine, să crezi în puterile tale.

Este omul tău de încredere

Asumarea nu este o întâmplare de moment. În cele mai complicate situații el nu fuge pe ușa din spate, nu pasează responsabilitatea pe umerii tăi și nu te judecă pentru alegerile făcute. Nu este egoist sau profitor.

Știe foarte clar ce vrea de la această relație, își face planuri de viitor alături de tine, te consideră femeia vieții lui. Nu își va permite niciodată să îți vorbească urât, să te umilească, să te critice într-un fel manipulator.

El vrea din tot sufletul să păstreze această poveste de iubire, deci refuză orice tentativă de a flirta cu alte femei, de a trăi aventuri străine. Este mereu corect cu tine, are o atitudine demnă și te respectă indiferent de orice.

Este pregătit pentru acest rol, este gata să îmbrățișeze schimbarea de dragul tău, să găsească compromisul, să cedeze atunci când este cazul, să evite orice situație tensionată. Este sincer cu tine, nu are ce să ascundă, nu vrea să aibă secrete.

Pentru el ești anume acea femeie pe care a căutat-o o viață. Te admiră pentru felul tău de a fi, pentru curajul cu care mergi înainte, pentru sufletul tău bun, este recunoscător și vrea să aibă grijă de lumea ta.

Nu va încerca niciodată să vină cu o atitudine superioară, să te umilească, să se folosească de tine. Îți oferă atât de multe motive să ai încredere în el, să știi că totul are rost, totul va fi bine, iubirea dintre voi nu va dispărea.

© De Vorbă cu Tine