Un bărbat adevărat nu poate nega valoarea unei femei

Sunt momente în care, bărbat fiind, te gândeşti ce poţi să oferi unei femei şi cum trebuie să fii, încât ea să fie la rândul ei fericită. Şi înţelegi că nu prea trebuie să gândeşti. Îţi dai seama, adunând experienţe, zeci de momente de relaţie, gânduri şi fapte, că lucrurile stau mult mai simplu, mai practic şi mai matur decât sunt. Transformăm o relaţie în relaţia vieţii fără a avea cu ce să o hrănim zi de zi. Şi nu, aici treabă nu are faptul că semeni cu tatăl ei, că o faci să râdă, că gătiţi dimineaţa împreună sau că intraţi seara în acelaşi dormitor.

O relaţie adevărată cere mult mai mult decât atât. Și astfel se traduce și modul de a fi un bărbat adevărat. Sunt multe lucruri pe care un bărbat adevărat pur şi simplu nu le-ar face, pentru că nu şi-ar permite. Sau dacă le-ar face, ar recunoaşte, şi-ar învăţa lecţia şi a doua oară ar proceda corect. Ar tace şi s-ar gândi. Şi apoi ar cere iertare. Şi cu siguranţă nu ar da vina pe ea. Un bărbat adevărat e pe măsura a ceea ce poate face şi a ceea ce face. Cuvintele întotdeauna se leagă cu faptele şi asta e lege.

Într-o zi, el îți va da de înțeles că te iubește și că tu ești un om important în viața lui. Apoi pur și simplu va acționa. Va decide să tacă şi să ia viaţa aşa cum este ea, deci să facă. Să construiască o lume în care te vei simţi bine. Va şti să fie simplu şi tu la fel vei fi pentru că ambii aveţi acelaşi sânge roşu în vene. Uneori va fi departe, alteori aproape. Când va fi aproape, va cuprinde strâns. Fără momente ca în filme, fără cuvinte siropoase, gânduri poetice și amor de milioane. Te va ajuta, va avea grijă mai mult decât să spună nişte cuvinte, va fi acolo, creator şi om sigur pe sine, puternic şi bun. Pur și simplu el va fi acel om drag după care vei dori să mergi. Astfel vei şti că el e bărbat adevărat.

Un bărbat adevărat care nu poate nega valoarea unei femei.