Un bărbat adevărat niciodată nu se supără pe femeia lui. El așteaptă să-i treacă supărarea și continuă să o iubească mai departe

Sunt femei pe care un bărbat le vede o dată în viață sau cel mult de două ori. Pe ele le va întâlni ocazional, vor trăi împreună o noapte nebună și apoi fără prea multe obligații își vor vedea de viață și alte femei. Sau bărbați. Sunt femei pentru care un bărbat ar ceda multe și ar scoate din portofel toți banii. Cu ele ei vor flirta, poate vor încerca o relație și apoi vor trage linie după câteva tentative eșuate de a potrivi două caractere. Ambii vor ști prea bine că nu sunt ultimii în viața fiecăruia. Și sunt femei care vor schimba un bărbat. Pentru că vor fi sursa lor de fericire. Pentru că de felul ăsta vor fi cel mult două femei în toată viața sau și mai des, una singură. Pentru că el le va iubi.

Și niciodată nu se va supăra pe femeia lui. Pentru că va fi a lui. Asta și face diferența între bărbatul indiferent și cel grijuliu: femeia de lângă el. Un bărbat nu va fi la fel cu toate femeile. Și nu le va înțelege pe toate la fel. Doar cea pe care o iubește îi va fi aproape. Va ști că are momente mai bune și mai grele. Că se alintă uneori. Că face capricii. Și va înțelege. Nu se va supăra din prima, ci va căuta să afle ce nu merge bine, de ce ea e tristă și cum se poate asta de rezolvat. Iar femeia care la rândul ei iubește pe bărbat, nu va transforma supărările în motive de ceartă. Pentru că momentele mai dificile în cazul ei sunt trecătoare. Dragostea e la baza tuturor lucrurilor iar asta spune multe.

Un bărbat care își iubește femeia și o cunoaște mai bine decât oricine altcineva, va reacționa liniștit la supărările ei. Va fi alături, îi va explica și o va susține. Un amant ar reproșa, un bărbat care nu iubește ar trânti ușa și un iubit de moment ar căuta să plece. Nu și omul ei. În lume fiecare femeie are un bărbat lângă care s-ar simți în siguranță iar până și motivele de ceartă nu ar avea sens. În lume fiecare bărbat are o femeie căreia ar vrea să îi ofere siguranță și să îi fie alături chiar și când e supărată. Și să o iubească.

Un bărbat adevărat niciodată nu se supără pe femeia lui. El așteaptă să-i treacă supărarea și continuă să o iubească mai departe.