Uită de fluturii din stomac. Ce vei simți cu adevărat, atunci când vei întâlni omul tău

De multe ori asociem întâlnire cu o persoană care ne place cu emoții care nu vorbesc despre iubire. Vrem să trăim cât mai intens fiecare clipă, vrem nebunie, vrem să experimentăm acea senzație de fluturi în stomac. Adevărul este că, atunci când întâlnim omul potrivit, sentimentele sunt altele:

1. Vei simți că în sfârșit, ești acasă

Vei fi lângă omul care îți va oferi o stare de liniște și împlinire. Vei fi sigură că acolo este locul tău, îm brațele lui. Nu vei mai purta măști, pentru că nu vei avea nevoie de ele. Nu îți va păsa de aparențe și interepretări, nici de comentarii inutile.

Vei fi tu și el, doi oameni maturi emoțional, dispuși să se ascunlte și să se înțeleagă. Vei simți că nimic nu vă poate împiedica să construiți o relație, să investiți timp și efort, ca lucrurile să funcționeze.

2. Vei simți că ești admirată

El te va admira nu pentru a obține ceva de la tine, nu pentru a se da important sau pentru a-și satisface ego-ul. Va fi sincer, admirând felul tău de a fi, felul în care este construit Universul tău, felul în care vorbești și asculți.

Va admira drumul pe care ai mers, pentru a ajunge aici. Va admira curajul de a înfrunta multe obstacole, fără să uiți de visuri și dorințe. Va fi cucerit de gingășia și feminitatea ta, de căldura sufletească și blândețea din ochi.

3. Vei simți că ești în siguranță

El te va proteja de toate pericolele, chiar dacă știe că te descurci singură. Va fi acolo, de fiecare dată atent la detalii, mereu conștient de valoarea și de rolul unui bărbat în viața unei femei. Va oferi stabilitate și încredere.

4. Vei simți că te schimbi în bine

El te va influența pozitiv, împărtășind din lecțiile sale, vorbindu-ți despre lucruri importante, oferindu-ți posibilitatea să înțelegi unele momente. El va trezi în tine acea sete de a evolua, de a te dezvolta, de a găsi noi și noi metode de creștere spirituală.

Schimbarea ta va fi vizibilă și pentru cei mai apropiați prieteni. În sinea ta, vei conștientiza impactul pozitiv al acestui bărbat, care ți-a susținut de fiecare dată deciziile, te-a încurajat să te autodepășești.

5. Vei simți că ai găsit liniștea

Vei trăi o stare de liniște pe care nu ai mai experimentat-o. E vorba despre acel moment unic, când închizi ochii și te simți bine, fără griji și probleme, fără emoții negative, fără suspans și întrebări în plus. Vei găsi pacea în sinea ta.

6. Vei simți că el te înțelege cu adevărat

El te înțelege fără prea multe cuvinte, el știe de multe ori ce anume îți dorești, fără a-i explica ceva. Te simte și îți cunoaște intențiile, gândurile. El îți va fi prieten bun, cel care te va asculta cu atenție de fiecare dată.

7. Vei simți că totul s-a schimbat

Nimic nu mai este la fel: nici gândurile tale, nici activitățile pe care le ai, nici scopurile, nici visurile. El a îmbrățișat felul tău de a fi și te-a făcut să vezi lumea și oamenii cu alți ochi. Ți-a dat curaj și încredere, siguranță și liniște, dar și multă iubire.

Acele senzații de îndrăgostire sunt doar o etapă a cunoașterii partenerului. Adevărata iubire se naște din grija față de cel de alături, din iubirea necondiționată, din dorința de a fi mai bun, din empatie și bunătate.

© De Vorbă cu Tine