Tuturor celor care vor să se schimbe și să-și transforme viața: un adevăr dur

Probabil de multe ori ai simţit şi ţi-ai repetat că totul merge prost în viaţa ta. Te-ai gândit că este imposibil să rezolvi cumva situaţia în care te afli. Dar trebuie să ştii că est imposibil să devii altcineva. Nimeni nu va veni şi îţi va rezolva problemele în locul tău. Nu vei avea acea linie albă în viaţa ta.

Întotdeauna vor apărea noi probleme, noi tensiuni, experienţe complexe. Întotdeauna vor exista întrebări fără răspuns, indiferent de nivelul de reflecţie şi de conştientizarea pe care o ai. Relaţiile tale nu ţi se vor părea corecte, mai ales cu cei dragi. Nimeni, niciodată nu va găsi sensul vieţii pentru tine. Toţi cei care îţi promit aceste lucruri nu sunt motivaţi de interesele tale.

Încetează să fii cineva. Fii tu însuţi! Încearcă să te autodefineşti, să vezi ce poţi face şi ce nu poţi, care îţi sunt limitele. Chiar şi ceea ce pare că nu te avantajează, îi vei găsi aplicabilitatea la momentul potrivit. Analizează-ţi punctele forte şi punctele slabe, realizările şi eşecurile.

Nici nu ştii câte lucruri bune poţi descoperi, pe care să le aplici în folosul tău. Creşte pe plan profesional. Învaţă cum mai uşor să treci de linia neagră din viaţa ta, să cauţi cât mai multe ieşiri spre lumină. Orice dificultăţi pot fi trecute dacă nu sunt ignorate, dar experimentate. Niciodată să nu îţi fie frică să îţi exprimi sentimentele, fie ele de ruşine, teamă, furie.

Numai în acest fel vei putea înţelege ce simţi cu adevărat, care îţi sunt limitele. Lucrează asupra ta, asupra relaţiilor pe care le ai. Relaţiile sunt foarte benefice pentru persoanele care vor o schimbare în viaţa lor. Pentru a fi bun, trebuie să faci ceva pentru asta, să fii mereu în acţiune. Cel puţin, să vorbeşti.

Nu irosi energia altor oameni din viaţa ta. Nu irosi energia oamenilor din viaţa ta. Concentrează-te pe ceva important. Învaţă să îţi asumi responsabilitatea pentru ceea ce faci în viaţa ta.

Fă ceva foarte bun, foarte important şi viaţa ta se va schimba cu siguranţă.