Tuturor bărbaților care nu își mai doresc soțiile

Există o categorie de bărbați, care mereu se plâng de soțiile lor: că nu mai sunt frumoase, că nu mai sunt interesante. Că nu se mai îmbracă frumos pentru ei, nu se mai aranjează… Iar ei sunt bucuroși.

Acum ei cred că au dreptul total de a dori alte femei, pentru că vinovate de asta sunt soțiile lor, de care nu mai sunt mulțumiți.  Însă există o mică nuanță: pentru ca o femeie să fie pasională, ea trebuie să vrea acest lucru și să aibă pentru cine. Oare bărbatul ei este o inspirație pentru ea? Face el totul pentru asta?

Un bărbat găsește timp pentru plăcerile proprii fără probleme. Dar pentru soția sa? Oare găsește timp și pentru soția sa? Când i-a dedicat doar ei două ore întregi, implicându-se complet? Când a fost soția inspirația sa?

Când ultima dată a privit-o în ochi? Ce îi oferă el soției sale, cu ce anume o cucerește în fiecare zi, de are așa pretenții? Pentru că într-o bună zi, alt bărbat o va lua de mână, altul o va privi în ochi și îi va oferi afecțiunea de care are nevoie. 

O femeie nu poate fi ignorată. O femeie nu poate fi respinsă. Nu poate fi dată la o parte. Nu poate fi nedorită. Sau neglijată. Sau nefericită. O femeie trebuie să fie respectată, mângâiată, iubită. Dacă bărbatul ei nu va face acest lucru, o va face altul. 

Bărbatul trebuie să-și respecte femeia. Să o aline, atunci când ea se simte tristă. Să o ajute, atunci când ea are nevoie. Să o poarte în brațe pur și simplu, pentru că o iubește. Dar dacă nu o mai iubește, mai bine să o lase să plece. Să poată fi fericită.