Tu nu știi de ce te-am părăsit primăvara. Tu nu știi de ce eu de fiecare dată te rugam să facem o schimbare în relația noastră

Tu nu știi de ce te-am părăsit primăvara. Tu nu știi de ce eu de fiecare dată te rugam să facem o schimbare în relația noastră. Să scăpăm de rutină și de regulile lumii. Tu nu știi de ce eu te imploram să mă asculți. Tu erai orb și surd. Nu-ți păsa că sufăr. Acum nu-ți reproșez nimic Vreau doar să-ți amintesc că ne-am cunoscut în luna mai. Atunci cînd natura reînvie, cînd totul pare atât de frumos și sublim. Am crezut că nu în zadar te-am cunoscut, că Dumnezeu mă vrea mai fericită, iar tu ești fericirea trimisă de el. M-am înșelat, m-am grăbit să te aleg. Te-am crezut și te-am iubit.

Nu regret. Doar că, fiind cu tine nu eram mai împlinită sau mai altfel. Tu mă doborai la pământ. Nu-mi dădeai aripi. Mă târam pe coate și în ochii mei se citea durerea. Așa că am ales să te părăsesc în luna mai, deoarece am dorit să fiu mai fericită. Am dorit să fiu mai bună. Am dorit să fiu mai sclipitoare. Am dorit să fiu mai zâmbăreață. Am dorit să fiu mai femeie. Am dorit să fiu mai caldă. Am dorit să fiu mai iubitoare. Am dorit să fiu mai împlinită. Am dorit să fiu mai iubită. Am dorit să fiu mai naturală. Am dorit să fiu eu.

Cu tine m-am pierdut și nu mă regăseam. Cu tine am uitat cum arată cerul senin. Cu tine am uitat cum arată bunătatea. Cu tine am uitat să cânt și să dansez. Cu tine totul era sumbru. Te-am părăsit pentru că am dorit mai multe schimbări în viața mea. Iar tu ai fost prima schimbare. Cred că așa e mai bine pentru amândoi. Ne-am cunoscut în luna mai, am plecat pe drumuri diferite la fel, în luna mai. Cînd simți că viața ta nu e așa cum ți-o dorești, nu uita uita că tu o poți face mai minunată.

Cu drag, Mary!