Tu meriţi dragostea care-ţi va fi alături până la sfârşit

Draga mea, ştiu – viaţa e crudă. Ştiu că ai trecut prin multe lucruri complicate. Ştiu că ai depăşit multe nopţi nedormite. Ştiu că ai suferit şi ai plâns, ore în şir, atunci când a plecat. Şi o parte din tine, cu siguranţă, îşi doreşte ca acea iubire pierdută în trecut, să se renască.

Draga mea, încetează să speri.

Tu nu meriţi să fii o simplă idilă trecătoare pentru el.

Tu nu meriţi să fii fericită, doar o perioadă limitată de timp.

Tu nu meriţi să fii mângâiată, pentru ca apoi să fii alungată.

Tu nu meriţi să iubeşti mâinile ce te cuprind acum, dar care te vor împinge cândva. 

Tu nu meriţi să fii sărutată şi îmbrăţişată, ca până la urmă să rămâi singură.

Tu nu ai nevoie de un bărbat ce ţi-a frânt inima şi ţi-a rănit sufletul, de nenumărate ori. El ţi-a furat fericirea din privire. El te-a făcut să fii confuză, referitor la autenticitatea iubirii, pe care o trăieşti. El te-a făcut nefericită. Tu nu ai nevoie de el.

TU eşti o fiinţă specială. Eşti plină de farmec şi sensibilitate. Eşti menită să faci lumea mai frumoasă şi să-i dăruieşti o valoare individuală. De aceea, nu uita că nimeni şi nimic în acestă lume nu-ţi poate fura frumuseţea lăuntrică. Indiferent de cât de distrusă te simţi la momentul dat, întotdeauna vei găsi puteri şi vei crede în iubire din nou.

Ştiu că porţi o mască a fericirii, deja de mult timp. Ştiu că zâmbeşti şi încerci să pari amabilă şi optimistă, deşi te-ai dezamăgit de mult, în atâtea lucruri semnificative… Dar crede-mă că totul se va regula. Totul, într-adevăr, se va regula. Dar fireşte, ca şi toate victimile iubirii, va trebui să lupţi, pentru că soarta îi ajută doar pe cei ce depun efort.

De aceea, iată un mic sfat în acest sens. Învaţă-te să te iubeşti pe tine însăţi, cu adevărat. Aşa încât să nu întreci limita egocentrismului, dar să poţi savura la maxim şi în orice circumstanţe timpul petrecut în propria companie. Aşa încât să crezi, cu adevărat, că fericirea ta nu depinde de nimeni altcineva, decât de tine însăţi. Şi exact în acest moment va apărea cel care te va preţui, cu adevărat.

Şi toate acestea pentru că…

Tu meriţi o iubire care va rezista până la sfârşit.

Tu meriţi o fericire care nu va înceta, niciodată.

Tu meriţi să fii iubită până la ultima ta răsuflare.

Tu meriţi susţinerea lui, în cele mai împovărate vremuri.

Tu nu meriţi o iubire care s-a reîntors. Tu meriţi o iubire care va rămâne.

Sursa :