Tu ești cel mai mare păcat pe care nu l-am săvârșit niciodată

Te-am imaginat reală în fața mea și a fost frumos. Te-am gândit fericită și a fost dumnezeiesc. Te-am dorit și te-am păstrat vie în mintea mea. Ai fost un păcat nedorit, care a rămas să-și consume aroma. Diminețile au devenit mai senine și nopțile s-au transformat în plăceri de minut. Ești a mea. Ești un păcat nesăvârșit.

Am cunoscut multe femei la viața mea. Mai tinere, mai cu experiență. Mai reci, mai calde. Mai îndrăznețe. Dar niciuna dintre ele nu a reușit să-și facă loc în mintea mea atât de insistent. Până la tine. Și recunosc, la ai mei 37 de ani e o plăcere să te poți îndrăgosti ca un copil. Dar nu am îndrăznit să-ți spun și ție. E prea mult și, pe lângă asta, sunt căsătorit. Am păstrat printre gândurile mele alte gânduri. Te-am creat în visurile mele și mi-am promis că e suficient. Dar ești tu, ești nebună, ești… diferită.

Am să păstrez acest vis până când va dispărea. Nu știu cum, nu știu când. Până la urmă, va rămâne doar vis. Și tu, cea pe care o trăiesc acum, vei rămâne o amintire. Tu nu vei ști asta. Nimeni nu va ști.  Pentru că unele gânduri nu sunt pentru toată lumea. Și unele păcate nu sunt pentru a fi împlinite.

Foto: ademotivatory